Juz chcesz sprzedać :))
Printable View
no bo jak założyłem 2 koła zrobiłem dwa kroki do tyłu i taki jakiś niedosyt poczułem... i mowie 17" się prosi założyć heh i znalazłem od wersji TI w dobrej cenie i szybko bym chciał sprzedać i tamte brać :)
jak nie zdarzę i tamte ktoś kupi to trudno zostawiam te bo w pracy się mnie wiara pyta czy to nowe bo ładne i w słońcu odbijają ładnie:) kolor mi się udał heh
Witajcie!
Wspólnie z maciekm88 ustaliliśmy termin spotkania na poniedziałek o godzinie 18. Chcielibyśmy zrobić grilla lub nawet ognisko jakby się więcej osób zebrało, miejsce jest do ustalenia, ale ze swojej strony proponujemy zorganizowanie grilla przy zalewie w Kobylej Górze lub na górce ostrzeszowskiej, Bałczynie. Godzina jak i miejsce spotkania jednak wciąż są do ustalenia, ale wydaje nam się, że to dobry termin i miejsce. Odpowiada wszystkim?
Lista uczestników:
1. maciekm88
2. Raku
Przemo, widze że zupelny brak zainteresowania. o 16 wyjezdzam z wroclawia, wiec o 17 mozna u mnie rozpalac:) najlepiej jak bys kierowce sobie zalatwil...
Trafić wiesz jak
http://2013.forzaitalia.pl/
Wybiera się ktoś może ? :)
wiadomo jakie koszty?
Jeszcze nie :)
witam wszystkich :)
właśnie rozmawiałem z Michałem i mamy propozycje spotkania się... co powiecie na spotkanie w Kobylej Górze jakoś w terminie 15-18 Sierpień?? np. piątek i w sobotę wieczorem powrót?? jest do długi weekend pod warunkiem że w piątek ktoś ma wolne:) byłby ktoś chętny na takie coś?? dla wytrwałych w niedziele powrót :) heh mamy 2 tyg więc mam nadzieję że frekwencja dopisze :)
+1
Prawdopodobnie o ile gdzieś nie wyjadę na dłuższy weekend to wpadnę do Was :)
Raku, jak będziesz na pomorzu to wpadnij po silniczek:) chyba że ja wcześniej przyjadę:)
Na pomorze raczej nieprędko pojadę, 6 grudnia planuję :D
Mikołaja szukać?:p
Też na poszukiwania, ale akurat nie brodatego :P Ty kiedy się w nasze piękne rejony wybierasz? W ogóle to silniczek już znalazłeś? :)
Nie wiem kiedy, dlatego pytam Ciebie kiedy wpadniesz. tak, silniczek mam tutaj. Podaj adres to Ci go wyślę skoro też nie przyjedziesz w najbliższym czasie:)
i jak z tym weekendem?? mi sie troche plany pozmieniały bo jednak nie bede mial dlugiego weekendu i nawet w sobote ide do roboty wiec jak są chetni na spota to jeśli chodzi o mnie to w sobote popołudniu juz moge i do niedzieli albo tylko sobotni wieczór.... ??? są chętni?? heh wczoraj z nad Morza wróciłem i 1 alfe na klubowych ramkach aby widziałem kolo Poznania... :/
razem z michalosw proponujemy spotkanie 17 sierpnia o 16 na rynku chetni wpisywac sie na liste w temacie ostrow wlkp :)
niestety jestem akurat we wrocku...
Koledzy może jakieś małe spotkanie póki pogoda dopisuje ;)
jestem za
no to jest nas 2;D ktoś się jeszcze pisze ?;)
+1
Kiedy i gdzie?
kolego to było dosyć dawno temu w te wakacje stałeś od strony Kępna w korku w chojęcinie za zepsutym TIRem ? i ja Cię przepuściłem z przeciwka czy nie Ciebie ?. Pomachalem i mrugnąłem ;).
- - - Updated - - -
miałem na myśli użytkownika Ciapek1808
może jakiś zlocik by pożegnać lato :)
ejjjj, Raku, spotować się chcesz a Alfę na jakąś bawarę chcesz zamieniać? :P
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#7b6f9cc21d
jak macie ochote na spota to jutro chyba sie zbieramy zgodnie z tematem
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=40753
Ostrów się wybiera?
ja bym sie przejechal tylko troche malo nas;/
Ostrów zbiórka 14:45 na Shellu obok McDonald's :)
Sorki, ale wypadło mi coś pilnego i niestety nie mogę. Bawcie się dobrze i serdeczne życzenia dla Młodej Pary.
Sieema wszystkim Czarna alfa 159 POT 5K02 melduje sie ;)
jestem z grabowa ale pracuje w Ostrowie wlkp .
Panowi dziwne piszczenie przy dodawaniu gazu na 3 biegu z silnika alfa romeo 147 1.6 ts 120km co to moze byc
Rolki paska wieloklin posprawdzaj.
Wysłane z mojego Sony Tablet S przy użyciu Tapatalka
Kępno żyjecie :blink: może jakiś spot się zrobi co wy na to :D Ostrzeszów może wpaść do was
Siemaneczko! Z racji pięknego miesiąca jakim jest maj:D 17 dnia tegoż miesiąca z KaaCykiem zapraszamy na urodzinowy spot:) Miejscówka: Tesco, Gostyń. Godzinka 15.00.
Spotykamy się na parkingu, później przejazd, w miejscówkę dla fotoreporterów :P
następnie możemy zrobić ognicho, tylko nie wiem, czy bd chętni ;) Jeśli tak, to temat jak najbardziej wchodzi w grę. Kiełba we własnym zakresie, resztę się zorganizuje ;)
Następna propozycja ;)
Zorganizowanie zlotu na płycie poślizgowej w Międzychodzie obok Dolska
Jeśli byłoby co najmniej 10 osób chętnych byłby temat do ugadania na mniejszą kasę.
Więcej info u mojego zastępcy :P ewentualnie u mnie :)
1. Moniq + 1
2. KaaC
3. Krystian
4. Kiniu
5. Greciu
6. Jarek
7. Tomasz89
8. Sokół
9.
Czy Kępno żyje?
Przyznawać kto dość często przejeżdża czarną 159 Sedan przez Sienkiewicza? :D