Dzięki za przypomnienie, zapewne nie tylko mi.
Printable View
Dzięki za przypomnienie, zapewne nie tylko mi.
witam a powiedzcie mi jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem? tzn dogadujemy sie miedzy soba a reszte ktos rozdziela?
było chyba ileś stron wcześniej. Ligarowi odpowiada to, że my się sami pogrupujemy i wyślemy mu taką informację. Chyba, że ktoś się nie zdeklaruje, to pewnie będzie losowo przydzielony. Nie wiem tylko czy już można o to prosić bo ja 3 tygodnie temu wysłałem maila z takim zapytaniem i miałem się odezwać po kilku tygodniach
to w takim razie pozostaje mi czekac bo to moj i mojej kobitki pierwszy zlot wiec nie mam sie nawet jak i z kim grupowac bo nie znam nikogo jak narazie
to poznasz nie łam sie ;)
w to nie watpie :) po to sa miedzy innymi takie zloty :)
Znając życie jak wszystko się już rozkręci, to znaczna część zlotowiczów i tak będzie skupiona w kilku domkach ;) ( nie chciałem już pisać ze w jednym :lol: )
Domki są naprawdę blisko siebie wiec myślę że pod względem integracji będzie to najlepszy zlot ;) Jeśli ktoś lubi samotność to będzie narzekał :P
BTW szukam jakiejś firmy cateringowej która ogarnęła by nam grilla. Szczerze to mam z tym lekki problem, bo większość osób jak słyszy jak liczna jest grupa to wymiękła.... Nie zna ktoś jakiegoś namiaru albo pomoże mi szukać w necie ludzi którzy by się tym zajęli. Wszelka pomoc zostanie nagrodzona darmową kaszanką ;)
Ile osób i co by miało wchodzić w tego grilla pw pisz
Ligar, na zlotowego maila wysłałem pytanie o wytyczne imprezy.
Wysłałem wczoraj 11 zapytań, póki co mam trzech chętnych.
Edyta: następni chętni odpowiadają
Sorry za brak rekacji z mojej strony ale sprawy sluzbowe wyrwaly mi caly tydzien z zyciorysu. Wlasnie wracam pociagiem do krakowa więc będę mial już normalny dostep do neta i czas aby odpowiedziec. Wieczorem lub jutro ci odpisze.
Czerwiec się skończył..
Przelewy porobione..? :D
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
ja za chwile zrobię bo wcześniej nie było jak
Dajcie znać co z tymi wolnymi miejscami, bo muszę zaplanować te wakacje i nie wiadomo co i jak:rolleyes:
Z wolnymi miejscami jest słabo a raczej na tą chwilę ich nie mamy. Można szukać czegoś we własnym zakresie w okolicy.
Panowie i Panie mamy juz 7 lipiec a nie mam wpłat od 20 osób... Proszę się sprężyć z wpłatami, bo czasu nie ma a chcę zamknąć budżet do 15 lipca.
Przez waszą opieszałość uniemożliwiacie mi dopięcie szczegółów związanych z organizacją m.in. grilla i za parę dni okaże się, że go nie będzie, bo rezerwacje nam przepadną.
Wplata ode mnie zlecona na koniec miesiaca powinna dotrzeć w pn lub wt a na liście wciąż na czarno.
Ja wpłaciłem 25 czerwca i już jestem "niebieski" na liście :)
haha drifter dzięki za czujność. Otóż pomyliłem się ja. Jak wszedłem w historie transakcji na koncie to nie przeglądnąłem ostatniej zakładki - w ogóle ją pominąłem :D Teraz myślę, że lista się pokrywa ze stanem faktycznym :)
Czujny jak pies podwójny. :)
A czy te kolory są ważne?? Nawet jakby Ligar coś przegapił to masz potwierdzenie przelewu i wystarczy.
Mnie mogło by nawet nie być na tej liście, byle bym miał opłacone i pewne miejsce:)
hahaha wysyłajcie pieniadze bo ligar musi zapłacic za kolejny miesiac urlopu na majorce :P
No własnie ty ciągle nie wysłałeś. Przez to nie było kawioru na sniadanie. Wstydź się !
Hmm.. a ja byłem już niebieski a teraz patrzę i znowu jestem na czarno..
(przelew był zlecony 27 czerwca)
Ocb?
Wykupił, ale tylko na czerwiec :lol: Za lipiec musi dopłacić :D
Wpłata poszła.
Hmm.. wygląda na to, że Tapatalk nie do końca radzi sobie z kolorami - przynajmniej w mojej kom.
Jak zajrzałem z kompa to dużo więcej niebieskiego na liście widać :P (w tym również przy moim nicku)
Patrząc na listę to nawet sam organizator nie wpłacił jeszcze całości;)