Wczoraj około 21.15 na Rondzie Matecznego w kierunku ul. Kalwaryjskiej w Krakowie - jasna AR 159 SW - KR ( klubowe ramki ).
Pozdrowienia. :)
Printable View
Wczoraj około 21.15 na Rondzie Matecznego w kierunku ul. Kalwaryjskiej w Krakowie - jasna AR 159 SW - KR ( klubowe ramki ).
Pozdrowienia. :)
Pozdrowienia i podziękowania dla Kolegi jadącego jasną AR GT - KR ( klubowe ramki ), który w piątek około 15.35 wpuścił mnie na pas w korku na ul. Powstańców Wielkopolskich w Krakowie w kierunku ul. Nowohuckiej ( koło King Square ). :)
W sobotę w nocy - około 1.40 na Al. Powstańców Śląskich ( koło salonu Japan Motors ) - w kierunku ul. Tischnera minęła mnie ciemna AR 166 - rejestracja chyba KR 1C??? ( ramek nie zauważyłem ). Czy to ktoś z Koleżanek i Kolegów ? :)
W niedzielę około 15.15 jadąc ul. Wielicką w kierunku Wieliczki zauważyłem na stacji BP przejeżdżającą koło myjni prześliczną, czerwoną AR 164 ( na drzwiach z tyłu ciemny napis "Alfa Romeo". :D Kto to ? :)
Kierowców AR 166 i AR 164 też oczywiście pozdrawiam. :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156, KWI...mijanej dziś po 15 na Targowicy, Łapki były :)
Nowa porcja pozdrowień. ;)
Wczoraj około 11.40 na ul. Podchorążych w Krakowie ( koło Uniwersytetu Pedagogicznego ) w kierunku Bronowic - ciemna AR 147, chyba 5d - KR ( klubowe ramki ) - po prawej stronie tylnej klapy cienka włoska flaga. :D
Chwilę później - około 11.50 zaparkowana na chodniku na ul. Karmelickiej w Krakowie ( koło dawnego "Kefirka" ) - niebieska AR 156 SW - KR ( klubowe ramki ). :D
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 SW, rej. KLI... zaparkowanej wczoraj ok. 20:00 w Galerii Krakowskiej :)
Pozdrawiam Kierowcę czarnej AR 147, 5d - KR ( klubowe ramki ) widzianej we środę koło 22.15 na Al. 29 listopada w Krakowie koło Orlenu w kierunku centrum. :)
Pozdrowienia dla MiTo widzianego w niedzielę około 15:00 na parkingu pod Bonarką :)
Załącznik 184063
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę czarnej 159 stojącej na parkingu UPS w Krakowie na ulicy Kosiarzy :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...151126_002.jpg
Minąłeś mnie Kolego bumarc w niedzielę około 12.00 na ul. Saskiej w Krakowie ( przed skrzyżowaniem z ul. Nowohucką ) w kierunku Al. Pokoju. ;) Jak Cię tylko rozpoznałem to już wiedziałem, że jedziesz na zbiórkę do "Krokusa". Nie zauważyłeś mnie bo nie jechałem Alfunią. Pozdrowienia. :)
W zeszły piątek około 11.00 na ul. Kuklińskiego w Krakowie w kierunku ul. Nowohuckiej - srebrna AR 159 sedan - KNT lub KNS ( klubowe ramki ).
Pozdrawiam. :)
Pozdrawiam kolegę w czarnej 147 który mnie w niedziele 29.11 koło 19-tej minął na skrzyżowaniu nowohuckiej i centralnej i radośnie zatrąbił wyrywając mnie z zadumy....