Właśnie mam podobny problem. Jak jadę nierówną droga to klnę na czym świat stoi i planuję felgi sprzedać i kupić 16. Jak wysiądę i się obrócę w stronę auta zmieniam zdanie :)
Printable View
umyłem, odkurzyłem, wyczyściłem i zakonserwowałem skórę
Przed wczoraj zamówiłem ogranicznik do drzwi. Wczoraj odkurzyłem. A dzisiaj umyłem. :)
Wymieniłem wysprzęglik, umyłem, odkurzyłem, wypieściłem :D:D:D
Wczoraj zamówiłem rozrząd i umówiłem się na wymianę.
Dziś zatankowałem do pełna ( 5.8 l/ 100 km 800 trasa/250 miasto )
Umyłem, odkurzyłem i wypucowałem w środku ;)
Teraz stoi w garażu i odpoczywa... Jutro może jakieś nowe fotki porobie
Po niemiłej niespodziance w postaci pękniętego wężyka doprowadzającego paliwo (na szczęście straciłam "tylko" 3 litry a nie cały bak) wymienione wężyki paliwa i dolotu powietrza. Dodatkowo zakonserwowane.
Umylem calośc pieknie z woskiem na goraco, odkurzylem wnetrze, poprzecieralem plastiki chusteczkami nawilzajacymi:wub: skora natarta mleczkiem i powycieralem pod maska kurze itp;) Wszystko przed jutrzejszym zlotem w rzeszowie:D Oby w nocy nie padalo i jutro sie pogoda udala :I :o
Wspawana ozdobna końcówka wydechu, zamontowane białe kierunki boczne. Dodatkowo wymyta :)
Ja wkręciłem 5 śrub, podpiąłem 2 wtyczki. To po ubiegłotygodniowym pobycie u mechanika.
Oprócz tego zaślepiłem EGR, wymieniłem przekaźnik od kierunkowskazów i poprawiłem mocowanie pokrywy bezpieczników.
Odebrałem od mechanika po regeneracji maglownicy.
Dzisiaj zrobiłem zbieżność i sprawdziłem/wyważyłem wszystkie koła.
Wymieniłem żarniki ksenonowe z 6000K na 5000K (różnica na + bardzo zadowalająca).
Jutro znów mechanik, bo chyba łożysko mam do wymiany, ech...
Pozdrawiam.
- Rafał