Ja już nie wiem co mi stuka w zawieszeniu przednim, nowe amorki, wachacze, maglownica, gumy stabilizatora, drążki kierownicze a dalej jakieś pukanie słyszę... Może nieszczęsne przeguby.. :/
Printable View
Ja już nie wiem co mi stuka w zawieszeniu przednim, nowe amorki, wachacze, maglownica, gumy stabilizatora, drążki kierownicze a dalej jakieś pukanie słyszę... Może nieszczęsne przeguby.. :/
Przy wymianie żarówki w kierunkowskazie ulamalem zaczep. Trzeba kupić nowy kierunek
vehicle protect not available-i kontrolka kierownicy z kluczykiem ha musze zobaczyc co to za gowno,auto jedzie normalnie wiec chyba nic waznego:D
Nie dzisiaj tylko przed weekendem, ale wj...echałem w dziurę z której jakiś żartowniś usunął pachołka. Żeby było śmieszniej, poprzedniego dnia był i nawet ktoś tam przy nim coś dłubał więc jak zniknął to myślałem, że naprawione. I jebud! Wachacz z przodu, mocowanie amorka z tyłu i diabli wiedzą co jeszcze - bo autko stoi u mechanika :(
A pachołek leżał sobie z boku. Nawet nie próbowałem się awanturować, bo znając życie skończyłoby się na tym, że "przecież była oznaczona, ta dziura. Sądź się pan z tym, co go zdjął". Ech... za tydzień urlop się zaczyna, a tu wydatki :(
cos nie tak jest z tym moim autem.rano zdiełem kleme z nadzieja ze zniknie ten kluczyk z kierownica no ale tak sie nie stalo.zamiast tego auto dostalo mega kopa tzn zrobilo sie zwazsze i przyspiesza o wiele szybciej.co jakis czas sie tak dzieje hmm raz jezdzi tak sobie a potem sie odmula i rakietu.musze sie udac na kompa. jest ktos z 3city kto posiada takie urzadzenie?
dzisiaj na lajcie
P0130 - po raz drugi w ciągu 2 mscy
"brake pads worn out" :-(
chyba je zajechałem na tych wiejskich zakrętach w okolicach mazur wschodnich i podlasia :lol:
rozsypał się mechanizm podnoszenia tylnej szyby. Zdemontowałem, zrobiłem prowizorke żeby szyba nie opadała ( niech żyje trytytka :D ) Nowy już zamówiony, czekam na przesyłkę
Sory za OT, gdzie zamawiałeś i za ile?
Dobry temat dla mnie jak już kupię swoją 156 :) bo posiadam takie talenty ;D
chcialem sie dostac do ic w celu przeczyszczenia ale za wysokie progi he.przy okazji odkrylem ze polaczenie pompki spryskiwaczy z wezykami jest w stanie rozkladu.sam tam nie bede grzebal,nie mam takich czesci,moze w aso pomoga hehehttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142248&stc=1