Może masz tak ustawione, że nie zapisuje wysłanych, też tak miałem. Ale mogę być ewentualnie 2. w kolejce.
Printable View
Może masz tak ustawione, że nie zapisuje wysłanych, też tak miałem. Ale mogę być ewentualnie 2. w kolejce.
Nie wiem czy tego tyczy się Twoje pytanie, ale w samochodzie na ekranie mam GoogleMaps a w tle mam uruchomiony Yanosik i komunikaty z Yanosika są nadawane przez głośniki w samochodzie z wyciszeniem muzyki w tle.
Mogę również włączyć jedynie Yanosika wtedy na ekranie w samochodzie mam mapy z Yanosika wraz z komunikatami + panel "zgłoszeń" Yanosika na ekranie w samochodzie.
Aktualnie używam iPhone 12 z systemem 15.0.1
Zazwyczaj naciskam ikonę na wyświetlaczu telefonu, ale mam też ikonę na wyświetlaczu CP w samochodzie.
Choć nie wiem czy po podpięciu do CarPlay Yanosik sam się nie uruchamia w tle...
Temat jest o Android Auto więc zaraz nas pogonią ;) może admin przeniósłby naszą dyskusję do właściwego działu.
nie wiem jak w iOS ale w wersji na Androida w aplikacji jest opcja, ze Yanosik odpala sie automatycznie po polaczeniu z zestawem glosnomowiacym samochodu (mozna wybrac konkretny), a dzieje sie to jeszcze zanim podepniemy kabel. Dzieki temu nie zapomnimy zeby go odpalic
u mnie dziala to tak, ze jezeli mam Yanosika w liscie aplikacji obslugiwanych przez AA odpala sie automatycznie w tle w telefonie a jezeli wyrzuce Yanosika z aplikacji obslugiwanych przez AA odpala sie na telu na pelnym ekranie
Witam. Jak widzę nie jestem sam z tym problemem AA - ucinanych komunikatów. Czy coś nowego pojawiło się w sprawie, jest jakaś sztuczka żeby komunikaty były w całości? To jest wkurzające bo ciągle trzeba odrywać wzrok od drogi . W poprzednim aucie nie miałem z tym problemów (HONDA) a teraz w zupełnie nowej Giulii taki problem. Będę wdzięczny za podpowiedź.
U mnie wszystko działa normalnie. Używam TomTom GO.
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
Rozwiązanie (a) są w tym wątku, trzeba wyłączyć w opcjach nawigacji zewnętrzny głośnik bluetooth czy jakos tak.Cytat:
Witam. Jak widzę nie jestem sam z tym problemem AA - ucinanych komunikatów. Czy coś nowego pojawiło się w sprawie, jest jakaś sztuczka żeby komunikaty były w całości?
ale u wielu i tak nie działa trick - może zależy od telefonu/wersji androida itp
Odkopie wątek.
Giulia Veloce 2018.
Na poprzednich telefonach Samsung Galaxy S8 i S10 AA działał bez zarzutu po kablu.
Po zmianie na S21 i teraz na S22 AA w ogóle nie działa.
Tzn. po podłączeniu kablem telefon wyświetla komunikat z symbolem AA "podłączono do samochodu", ale na ekranie samochodu nic się nie dzieje, jakby w ogóle nie był podłączony.
Przetestowałem chyba z 8 różnych kabli, oryginalnych, nieoryginalnych, krótkich, długich, grubych i cienkich :-) ale bez żadnego efektu.
W szukajce googla widzę, że więcej osób zgłaszało takie problemy po przesiadce na s21/s22 w innych autach, ale żadnych rozwiązań nie namierzyłem.
Czy ktoś z Szanownych ma jakiś pomysł?