Daj drogowskaz wodzu bo słabo umiem na razie w alfaholiki
Printable View
numerów zamiennych lamp na dany rynek jest po ileśtam, więc jest w czym wybierać. trzeba zwrócić uwagę tylko na 2 rzeczy:
1.NIe kupić anglika - o ile wiem (nie mając dostępu do ePera żeby sprawdzić po numerze) to można poznać po strzałkach pod numerem na kolszu oraz na naklejce - u nas strzałki idą w LEWĄ stronę auta
2.Były 2 warianty kolorystyczne lamp, z opcją 5EM więcej czarnego - więc dobierając z innych źródeł pooglądać czy wszystko tak samo.
Od którego roku były wersje kolorystyczne 5EM? Czy te lampy były montowane do każdego modelu od jakiegoś rocznika czy może do jakiejś wersji (np. veloce)?
Przeglądałem uważnie wiele aukcji i nigdy nie zauważyłem różnic w czarnych elementach w kloszu (być może trafiałem na same lampy nie-5EM).
na pewno były w giuliach, nie wiem jak w stelvio. nie szukałem, kiedyś komuś robiłem listę na forum z zamiennikami bodajze dla 25W i były takie i mu zwróciłem uwagę. nie interesowałem się tematem bo nigdy nie kupowałem lamp - mam swoje ori 35W EU i nie potrzeba mi innych
pewnie jakiś dodatek do pakietu typu black czy coś - te z czarnymi napisami zamiast srebrnych i innymi pierdołami na czarno.
Czyli kupić byle jakie eu nie angliki i wszystko będzie pasować?
W naszy cie ma przedstawianej przeslony. Poza tym przestawiana przeslona w 159 byla na symetryczne a nie odwrotny kierunek ruchu.