Nieco częściej niż Milano.
Myślę, że przesadzasz :D
Printable View
TO NIE SĄ ZENDER MILANO!!! to spedline standard w 164 q4 tylko wypolerowane - zrobiłem to samo z moimi spedlinami . oryginały ma kolega na forum i widac spora róznice. nakretki imbus sa atrapami . :) Ave alfa
Dokładnie hehe takie chodza po 100zł za szt do regeneracji :)
Rafałowi chyba chodziło o to, że na fotkach nie są Milano tylko wypolerowane Speedline ;)
Jakoś nie widziałem takich Speedline zbyt często na sprzedaż... No ale ja tam prosty człowiek jestem i się nie znam ;)
Pewnie co kilka dni się ukazują takie na sprzedaż tylko nie widuję.
Swoją drogą za 100zł/szt to kupiłbym komplet nawet do regeneracji :)
Witam wszystkich, mam problem, a mianowicie chcę założyć w swojej 33 otwieranie zamka centralnego z pilota i nie mogę znaleźć centralki, to jest silnik 1.3/1.4 na podwójnym dwugardzielowym gaźniku, przód napę, z góry dziękuję za pomoc :)
Cześć Pawson! Nie wiem czy masz III serię, czy II ale u mnie, w IIIs. centralka jest od wewnątrz deski, nad pedałami gazu/hamulca i aby się do niej dostać musisz opuścić dolny fragment deski(ten z fabrycznym głośnikiem) i od wewnątrz masz przymocowanych kilka przekaźników - ten największy, przykręcany od dołu śrubą, to centralka. :)
jakby ktos miał niepotrzebną popielniczkę tylna do 164 to proszę o info... ważne aby była kompletna tj. miała obie spręzynki mocujące....
164 2.0 V6 uszkodzona do wzięcia za darmo:
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopi...276438#p276438