Witam :-) .A czemu nowy kolega dziś się nie pojawił ? :-P
Printable View
Witam :-) .A czemu nowy kolega dziś się nie pojawił ? :-P
gdybym wiedzial to na 100% bym sie zjawil bo czekalem strasznie na to pisalem czy bedzie ktos w niedziele chial sie spotkac lecz nie zdazylem przeczytac czy cos bedzie bo forum juz nie bylo :( :( i sie nie udalo :(
To mamy nadzieję że za tydzień tj. 12.01 kolega się zjawi na spocie ktory zaczyna się o 10.00 :-D
jak pisalem przed padnieciem bazy danych pojawie sie wraz z kuzynka i jej bella :) lecz chcialem sie jeszcze na spokojnie dzis spotkac jak by byl spot i poznac forumowiczow z bochni na spokojnie przed 12.01 wczoraj nawet wieczorkiem przejechalem po bochni bo myslalem ze kogos spotkam lecz nie udalo sie ;/
Ja śmigam czarną 159 i na przedniej szybie mam przyklejone 2 kostki :) Bochnia nie duża to pewnie na drodze gdzieś się zobaczymy :P
ja z bratem smigam czarna 166 ale ze brat pracuje w delegacji i weekend swietuje to glownym uzytkownikiem jestem ja :) to moze ty mnie pozdrawiales na brzeskiej??w tamtym tygodniu
co ustaliliście odnośnie tego 12.01 ? :)
No że obecność obowiązkowa :D
ale jakieś szczegóły i konkrety Patryk mi tu przedstaw ? :D :D
ze spotkanie 12.01 i beda jakies male wyscigi :) date trzeba jeszcze zweryfikowac bo nie pamietam czy na pewno :) slyszalem ze mnie dzis spot ominal kurde przez awarie forum ;/