-
Wiem ze to nie ten dział najwyzej admin usunie post choc myśle, ze to bedzie jedynie nawiazanie do innego tematu ale chciałem poruszyc temat miedzy nami okolicznymi posiadaczami Belli odnośnie pozdrawiania się na drodze. Ja zawsze gdy widze Belle pozdrawiam i jak najbardziej zachecam. Gdy w koncu (mam nadzieje) w niedalekiej przyszlosci wszyscy z okolicy sie spotkamy bedziemy rozmawiac kto kogo jak czesto widywał na drodze. Miłej jazdy Panie/Panowie.
-
tomek jestes z samego brzeska czy okolice?
-
Ja dokladnie Brzesko :) choc czesto odwiedzam okoliczne miejscowosci ;) a no i na dalsze trasy czesto pomykam ;)
-
witam witam
UWAGA Panowie i Panie mam komunikat !! Mariusz (dsm) ma 8 września ślub w Tuchowie lub miejscowości przyległej :) i w jego imieniu przypominam i proszę o wasz przyjazd żeby zrobic mu orszak weselny z alf romeo. Mariusz bardzo na nas liczy i myślę że to by była fajna akcja jak by było nas dużo :)
zapisujmy się
-kertoip160
-
a 9.09 jest spot u alcesa1
-
A o której ten ślub dokładnie? Będę w sobotę w Tarnowie. :)
-
Ja będę tak na 90%. Obiecywałem już Mariuszowi dawno, z tym że tego samego dnia muszę być w Krk na uczelni, bo przeprowadzamy egzamin, a jeszcze nie wiem o której :/ Myślę jednak, że to będzie rano więc jest duża szansa, że dam radę :)
-
Ja Mariuszowi obiecałem że będę i nic w tym temacie sie nie zmieniło.
Tylko o której godzinie i gdzie się spotykamy aby GO eskortować :)
-
ja raczej i tak nie dam rady bo pracuje w ta sobote
-
Witam i jak juz Piotrek pisal tzn kertoip bedzie mi bardzo milo jak zaszczycicie mnie swoja skromna osoba i bedzieci mi towarzyszyc w tej ostatniej drodze;) z mojej strony obiecuje ze kazdy otrzyma cos na slodko jak i procetowo:) a co do samej uroczystosci to bedzie 08.09 o godz 17 w "bazylice mniejszej w Tuchowie" tzw Klasztor a przyjecie weselne odbedzie sie w Mesznej Opackiej.
Maciek przypominam o obietnicy:)