Czy stalówki od 147 podejdą do 156? Jak wygląda sprawa z ET?
Czy stalówki od 147 podejdą do 156? Jak wygląda sprawa z ET?
podejdą
w większości przypadków parametry mają te same i spokojnie można stosować zamiennie do 1 47/56
To dzię...dzięki:) Martwi mnie tylko to "w większości przypadków" bo znając życie będę mniejszością przypadków;)
Jak nie masz 147 GTA albo jakichś kosmicznych przeróbek układu chamulcowego to będziesz w większosci:) (ten sam zawias co 156)....
Dokładnie tak - wyjątkiem są tylko modyfikacje dotyczące hamulców. Jeśli masz standardowe to podejdą bez zająknięcia.
Aha, no to dzięki. Znaczy jestem w większości przypadków:)
Mam zimówki 16 ale ciężko o felunek, ale mam też opcję na dobre stalówki 15 z dobrymi zimówkami w dobrej cenie od 147, więc chyba zapodam te kółka a opony 16 pójdą na sell więc wyjdzie po taniości
Jakbyś mieszkał nieco bliżej to byśmy deala ubili bo mam 15 stal z zimówkami i myslałem o 16 telefonach na zime...Ale po letnie jechałem do Warszawy ostatnio a jak widze kolega z dalekiego wschodu:D to tyz nie blisko...
Zawsze można ogarnąć kuriera, ale sporo z tym zachodu;/
I nie ze wschodu tylko z północy:P
http://www.youtube.com/watch?v=sqMrr...eature=related
wie ktoś jakie oznaczenie mają felgi w 1 autku na filmiku?:)
w moim mieście na giełdzie stała prawie identyczna na takich kółeczkach, jednak sprzedający nie dał sie namówić na odsprzedaż samych felg...:(
są prześliczne! pomocy=D