Pozdrowienia dla Marconi, z którym miałem przyjemność poznać się w monopolowym :D
Printable View
Pozdrowienia dla Marconi, z którym miałem przyjemność poznać się w monopolowym :D
Widziana 156 na ONY na ramkach (ale chyba tylko z tyłu) ;p pod WSB Opole wczoraj ok 15:30.
Zaparkowałem kilkanaście metrów dalej bo nie było jak się obok ustawić ;P
Co robi alfaholik w monopolowym? Kupuje Bona Aqua :D Na upalne dni :D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, która wczoraj mrugała mi (z przeciwka) na ul. Kościuszki chwilę przed godz. 14 :D Alfa nie miała ramek, więc mnie to bardzo miło zaskoczyło. Rejestracja "obca".
Również pozdrawiam. Dzięki Tobie wróciła mi wiara, że ktoś mi jeszcze machnie łapką :D. Od bardzo długiego czasu nikt mi tego nie odwzajemnił i przez to traciłem wiarę. Świadczy to chyba tylko o tym, że spore grono posiadaczy tej marki to chyba przypadkowi a nie miłośnicy tak jak my na tym forum :D.
Jeszcze raz pozdro i dzięki :D
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 mijanego dzisiaj około 20.30 na wyskokości "Opla" w Lubinie, była łapka niestety bez odzewu:( oraz kierowniczkę pięknej, błyszczacej, czerwonej 156 mijanej na obwodnicy chwilę wcześniej.
- - - Updated - - -
Widziany gaco2ouf po 22giej pod Tesco . Pozdrawiam:)
A ja pozdrawiam Alfiste, crosswagona raz widziałem po Ziębicach, jak jeżdżę to go nigdzie nie widzę, ale jak przychodzi coś do czegoś to i ją znajduję. Od dłuższego czasu nie byłem w warsztacie a tu proszę, pierwszy przyjazd i mój ładny crosswagonik stoi! Powiedzenie że alfisti spotykają się w tylko w warsztacie sprawdza się :D Zaglądasz tutaaaj? Byśmy się spotkali, jest nas trochę z Ziębic. ;)Załącznik 99800 a moja idealnie po drugiej stronie :DZałącznik 99801
Tobie pasek strzelił, nie martw się - ja mam alternator do zrobienia. Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kierownika z chyba czarnej oramkowanej GT stojącej na światłach na ulicy Widok w piątek 21.06 przed g. 20.
Jechałem grafitową (grigio africa mówiąc dokładniej ;)) 147 Kazimierza Wielkiego w stronę rynku i machałem przez otwartą szybę ale nie wiem czy zostałem zauważony :P A taki performance zrobiłem na skrzyżowaniu :P
W sobotę wymieniłem pozdrowienia pod Kauflandem na Legnickiej z alfisti w oramkowanej srebrnej GTV - pozdrawiam jeszcze raz:)
No i tradycyjnie pozdrowienia dla dawidee26 regularnie mijanego na trasie Wrocław-Siechnice :)
Pozdrowienia dla naszego lokalnego taxi-alfisti ;) mijanego dzisiaj ok 9:40 na skrzyżowaniu przed Mostem Pokoju :D oraz innego użytkownika ciemnej 156 (bez ramek), który kilka minut później przez chwilę toczył się za mną w korku przy Urzędzie Statystycznym.
Mam zdjęcie tej CW na laptopie. Kiedyś pisaliśmy o niej i cisza :(
- - - Updated - - -
Ja dziś widziałem w Kłodzku czarną 156 z Selespeedem na ramkach... Jechała w kier. Nowej Rudy. Czyżby michał2418 ? :)
- - - Updated - - -
Velek3 namierzył dziś też moją eks GTV w okolicach Zielonej Góry :) Aż mi się żal zrobiło, że ją sprzedałem :(
wczoraj na Kuźnikach okolice Koszalińskiej stała czarna(ciemna)156 na klubowych ramkach DW*** wczoraj także w okolicach Wańkowicza jechałem za srebrna 156 także na ramkach klubowych.kilka razy nawet mrugałem ale albo kierowca nier zauwazył albo ramki nabył wraz z autem...mimo to pozdrawiam.
No to pozdrawiam kierowcę 156 crosswagon z DZA :) jechaliśmy dziś razem Lotnicza - Legnicka - Ruska. :)
Kto mnie obmrygał i obmachał w Złotoryi koło młyna
147 DL
pozdrawiam z czerwonej 147 DZL
Widziana dziś pod PWR przed 12 szara poliftowa 156 w sedanie. Blachy DJ z ramkami.
Pozdrawiam Panią prowadzącą bliźniaczo do mojej podobną 159 Na Ostatnim Groszu :)...ramek nie było ale było machanie i wielki banan na twarzy :)
P.S. ahhhh...zazdroszcze tego 3.2 :D
srebrna alfa 159. dzieki za szybka przejazdzke z traugutta do radwanic o godzinie 00.07
Wysyłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk 2
A którz to się taplał wczoraj w aquaparku o godz. 17:30 :)? Oramkowana 156 SW jak dobrze pamiętam, na rejestracji DWR. Moja stała alejkę dalej.
Przybywa ALF na Stabłowicach,Na nowym osiedlu TBS na ul Wojanowskiej zauważyłem trzy 156.
A Ja pozdrawiam Alfisti z niebieskiej 146 (ładne felgi;) ) ,którego widziałem na Parkingu Biedronki w Świętej Katarzynie . Byłem czerwonym Mito.
Pozdrowiania dla kierownika Julki na DL machajacego do mnie we Wrocku kolo Uniwerku :)
widziana 156 azurro fantasia na DWR pod technikum na borowskiej o 15. nie mialem czasu gadac ani machać, jedyne co to zauwazylem kartke na sprzedaż "alfa romeo 156 1.6 turbo" ^^ taaaa.... :D
1.6 TSurbo
Widziana dzisiaj czarna AR GT w forumowych ramkach tablice DLU około 18 na Wrocławskiej, krzyżówka Tesco/Shell, mrugałem ale bez odzewu. Stała pierwsza na światłach do prawoskrętu ja naprzeciw także do prawoskrętu.
kiedy jakiś zlot ;)?
Można pomyśleć coś o niedzieli ? ;) tylko gdzie i jaka miejscówka ? jakieś propozycje ?
W Niedziele to Ja będę w Wałbrzychu-Świebodzicach ;) Brazyliana leje Hiszpanów ;)
Pozdrawiam wszystkich Alfistów widzianych dnia 29-06-2013 na trasie Złotoryja <-> Kraków ... i w drugą stronę dnia 01-07-2013 . Co po niektórzy zdziwieni byli nieco co robi AR z rejestracją DZL wśród KR :)
Pozdrawiam czerwonego Spidera widzianego w Jeszkowicach- firma Technobud. Wołałem, ale nie słyszałeś ;)