-
Ponieważ nie mogę jeszcze tworzyć postów w dziale "Bazar", to zapytam tutaj (mam nadzieję, że nie narażę się adminowi):
Byłby ktoś chętny na cito na felgi 19' TI ("pajączki") po regeneracji i malowaniu (na srebrno), wzięte od Alcesa? Auto na warsztacie, felgi niedługo będą zakładane, a nagle pojawiła się możliwość wzięcia innych. Cena: tyle ile dałem (felgi jeszcze w foliach, heh) + dla forumowiczów ewentualny dowóz/wysyłka gratis.
-
Podziel się tą tajemnicą ile za nie chcesz. Nie wszyscy wiedzą ile dałeś u Alcesa
-
-
-
O, nieźle. Jakaś promocja lub wyprzedaż widzę. Nie znam się więc może głupio zapytam: czy to znaczy, że nowe 19' TI do 159 mogą być niedługo niedostępne nowe?
-
Te felgi w JATA są już chyba w tej cenie rok czy dwa.
-
Dokładnie... po prostu te felgi trzymają cenę,ostatnio widziałem za 3800 a 3k to takie optimum,ja swoje sprzedałem za 3200 rok temu gdzie w Jata można było mieć nowe w tej cenie...taki fenomen tych obręczy które btw są prześliczne :)
-
Byl czas ze w ASO byly za 2890 nowe.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Klonek
Opis jest niejasny. To cena za 4 sztuki czy jedną?
-
Też miałem na początku tę wątpliwość. Wygląda na to, że za komplet, mimo "zmyłek" w tytule produktu. Inaczej wychodziłoby astronomiczne 12k za komplet.