Korzystając z pięknej pogody i dodatniej temperatury, umyłem dzisiaj czerwoną GT. Niestety ze względu na spore kolejki na myjni, drugiej belli umyć już dzisiaj nie zdążyłem...
Na pocieszenie biała zatankowana do pełna.
Printable View
Korzystając z pięknej pogody i dodatniej temperatury, umyłem dzisiaj czerwoną GT. Niestety ze względu na spore kolejki na myjni, drugiej belli umyć już dzisiaj nie zdążyłem...
Na pocieszenie biała zatankowana do pełna.
wyczyściłem EGR( rozebrałem na czynniki pierwsze , poskładałem i nic nie zepsułem) bo mi check wyskoczył - miło zrobić coś samemu :D
Bella po raz pierwszy u mechanika na dłużej niż kilka godzin. Tęsknota boli :)
Przedmuchałem filtry kabinowe chyba jeszcze nikt tam nie zagladal od nowosci... No i zimówki 205/55/17 pirelli.
A już tym bardziej jak nie były wymieniane od nowości!
Filtr kabinowy powinno się wymieniać co rok, najpóźniej co 2 lata.
W przypadku GT koszt filtra kabinowego zaczyna się od 40 zł.
Jeżeli to mają być opony do GT, to niestety zły rozmiar wybrałeś...
Wiem że muszę wymienić te filtry ale najpierw muszę je nabyć to było tylko dorazne rozwiazanie:) Opony celowo chciałem cos troche wyzszego wiadomo polskie drogi szczególnie zimą...
Wymieniona szyba czołowa
Zalany ar9100 do skrzyni i silnika. Zobaczymy czy cos sie zmieni. Przy okazji wpadl mi w rece prostownik automatyczny sena w kauflandzie za 19 zl;)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
w tamtym tygodniu Bella została poddana zabiegom upiekszającym (usunięte rysy, wypolerowana, zabezpieczony lakier), a dzisiaj korzystając z pięknej pogody dokładnie umyta. prezentuje się tak :D
Załącznik 216787