Zregenerowałem rozrusznik :)
Więcej w moim temacie.
Printable View
Zregenerowałem rozrusznik :)
Więcej w moim temacie.
Pomalowane lepiące się plastiki wnętrza.
wymieniłem klocki przód :) patrząc na stare to była dobra decyzja :)
Załącznik 216961
W 156 wymiana prawej półosi z kielichem, łożyskiem i tripodem, przy okazji wymiana oleju w skrzyni.
montaż urwanego emblematu, wymiana sensora airbagów, poprawianie styków w wycieraczce tylnej konserwowanie tylnej klapy samoregenerującą się powłoką bo w dole na łączeniu blachy zaczęła pojawiać się ruda ;-) stary dobry sposób (smar + olej i mieszamy) wypiera wilgoś i zatrzymuje procesy korozji :-)
wizyta u szwagry100 zakupiona skora oraz boczki, kierownica skorzana oraz dojazdowka, przy okazji montaz kiery foteli i kanapy i czesci boczkow
Zregenerowane wtryski. Nie ma to jak zapłacić pół wartości samochodu:)
A moja ŻeTeVe dostala wczoraj w prezencie wydech z nierdzewki na dwie strony( narazie ttlko na niego patrzy, zalozymy na wiosne) a dzisiaj zalozone nowe tarcze oraz klocki z przodu
Trzy miechy myślałem jak tu się zabrać za niedziałające przyciski sterowania radia z kierownicy. Elektryk ze mnie jak z koziej pupy trąbka :P
W końcu rozebrałem kierownicę przejrzałem wszystkie wtyczki kabelki, nic nie przetarte wszystko podłączone tak, że wygląda na oko OK.
No to wyciągam radyjko. Patrzę na kosteczki, kabelki itd. Nic nie porwane, wtyczki siedzą mocno ale zauważyłem, że jeden pin wypadł tyłem wtyczki. Poprawiłem go, wsadziłem radio na miejsce i wszystko działa...
5min roboty a ile sobie głowy tym napsułem!
dzis kolejne paczki przyszly czyli gumowe dywaniki pod 156 fajnie sa dopasowane wiec zima nie straszna, przyszla tez konsola srodkowa carbon dywaniki i konsola juz zamontowana :)