A ja dziś tylko zderzak wymieniłem. Wreszcie moja 166 ma oba światła przeciwmgłowe z przodu [emoji3]
Printable View
A ja dziś tylko zderzak wymieniłem. Wreszcie moja 166 ma oba światła przeciwmgłowe z przodu [emoji3]
no ja dalsze zakupy ramka do radia mi przyszla i zamontowana :) juz panel duzo lepiej wyglada na zwyklym radiu niema tych pustych miejsc :) i czekam na kabel od viakena :)
Przykręciłem podkładkę pod tablicę na przedni zderzak, oraz zamontowałem nakrętki na wentyle z logo Alfy :)
Tarcze Mikoda klocki TRW poszły na przód. I wymieniona leciutko podciekajaca nagrzewnica. Po wysypie postów o zalanych sterownikach skrzyń wolałem spać spokojnie. Mimo, że mój sterowniki profilaktycznie był zabezpieczony plastikiem przed zalaniem.
A i jeszcze filtr przeciwpylkowy wymieniony. Kraków przyspiesza zużycie tego ustrojstwa ;)
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Zmieszany swoją bezczynnością i zmotywowany postem "tęperatura w GT" wymieniłem termostat :D
delikatny lifting kluczyka - wymienione gumki przycisków i zaczep do breloczków. Dodatkowo na sezon zimowy wymienione dywaniki na gumowe, nie lubię dywaników gumowych ale przy tej pogodzie to lepsze rozwiązanie.;)
Bella dokładnie wymyta, wytarta do sucha, nasmarowane uszczelki i zamek, a na koniec zabrana na małą sesję zdjęciową.
Załącznik 217701
wizyta na szarpakach - jutro wymiana jednego wahacza gornego i guma na stabilizatorze
edit
dzis juz wymieniony gory od strony kierowcy i piski i dzwieki jak stara kanapa ustaly
zrobiłem podjazd i w końcu zagarażowałem alfę żeby nie marzła na mrozie nocami :) i ruda się nie będzie rzucać na podwozie :)
Kilka dni temu wymieniony kompletny rozrząd.