Pozdrawiam wszystkich Alfistów, którzy przemieszczali się dziś Alejami w kierunku Kleparza ok. godziny 18.30, a sporo Alf widziałem i wyprzedzałem :)
Printable View
Pozdrawiam wszystkich Alfistów, którzy przemieszczali się dziś Alejami w kierunku Kleparza ok. godziny 18.30, a sporo Alf widziałem i wyprzedzałem :)
Pozdrowienia dla kierowcy alfy 147 KR ...RN ? na ramkach, zaparkowanej dziś na parkingu galerii krakowskiej o 13:00 :)
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej GT spotkanej dzisiaj na Miasteczku Studenckim AGH ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=185142&stc=1
Biała 164 na ul.opolskiej. Wczoraj około południa
Serdecznie dziękuję koledze w czarnej 159 z tablicą KOL... za wpuszczenie mnie pod zajezdnią MPK na Okulickiego w Krakowie ;-) Pozdrawiam.
Nie ma za co :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej (chyba to byl czarny:D) 159 SW KR 7F664, która stała dzisiaj koło mojej przy ul. Nad Sudołem koło 19.15:) Bardzo ładna furka:)
Pozdrawiam kierowniczkę AR której machałem jak szedłem po pasach ~ tydzień temu o 18/19 przy Wawelu na ul Dietla.
A ja pozdrawiam właściciela srebrnej 156 na żółtych francuskich czy holenderskich tablicach, który umożliwił mi włączenie się do ruchu na Okulickiego :-)