Często tam stoi.
Printable View
Często tam stoi.
Pozdrowienia dla czerwonej 156 2,4 Rkl 22.. stojacej dzisiaj po 17 pod Orzechem w Kolbuszowej :) dostała wizytuwkę za szybę może ktoś się pojawi na forum jeśli jeszcze nie jest :)
Kto ma popielatą 166 2.0 TS na RDE ... ? Jechałem dzisiaj za kolegą od Ronda na Krakowskiej do Slovnafta :) ... Mrugnąłem długimi ale chyba nie zauważył.., a i ramek niestety nie było :(
Pozdrowienia dla kolegi w srebrenj 147 z ramkami za którym jechałem dziś z górki w stronę ośrodka zdrowia w Ropczycach ;)
pozdrowienia dla kierownika alfy 156 SW a lampkami daylight widzianego ok godzinki temu na pdp, niedaleko staly dwie alfy 166 :)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej gt stojącej pod budynkami UP w Lublinie, klubowe ramki były;)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156'tki po liftingu (SW), widzianego wczoraj w Jeżowem. Rejestracje RNI.
Pozdrawiam panią w czarnej 156 SW na klubowych ramkach, za którą jechałem na Piłsudskiego.
A także czarna 166 na klubowych ramkach na krakowskiej, nie zdążyłem mrugnąć ;) Marcnow to Ty? ;)
Pozdro dla AdiUssj, widzianego dziś w rynku w Mielcu ;)