ja proponuje lotnisko bez picia :) prezes
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
a na grilla jedziemy do buszmena za 2 tygodnie :)
Printable View
ja proponuje lotnisko bez picia :) prezes
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
a na grilla jedziemy do buszmena za 2 tygodnie :)
No niestety, ja tam bym wypił ale ,albo pić albo być, taka praca że nie ma kiedy. Może jak dożyjemy to na emeryturce wszystkim przypasuje....;)
Buszmeno.....hmmmm nie zapomnimy Ci zaproszenia na grill-party, nie nie. :) Możesz już bić kabana na nasz najazd.
za 2 tyg to jest teoretyczny wyjazd do poznania o ile dobrze pamietam... bez picia?? :( lipa a co do transportu to mam chate mala ale zawsze mozna kogos przekimac SLavol jesli na grillu na lotnisku chcialbys wypic to moge was przenocowac nie byloby problemu...
ooo i w koncu jakies optymistyczne slowa czytam :)
karol nikt ci sie nie da namowic w niedziele na picie kazdy rano jedzie do roboty zwlaszcza slavol ja tez od tego tygodnia dojedzam dziennie 100km do roboty mosisz poczekac na jakis wyjad 3 dniowy
ok no trudno to ja sie uciszam i bede czekal na propozycje :)
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 14:18 ----------
jest jutro spot??o ktorej jesli tak??
jutro jak zwykle po 15 a za tydzien mnie nie ma
Pany cos mi sie widzi ze to forum dlugo nie pociagnie ostatnio zalogowac sie czy wogole wlaczyc forum to istna masakra...
11 jedziemy na gokarty a w pazdzierniku planujemy ostatni wyjazd czekam na propozycje a na poznan potrzebuje podwozki bo moja fanfalunka doczekala sie sie wrescie malowania :)