te klapy można fizycznie usunąć za 300-500zł (zależy gdzie)
Printable View
te klapy można fizycznie usunąć za 300-500zł (zależy gdzie)
Oglądał może ktoś te auta? Możecie coś powiedzieć o nich na podstawie tych ogłoszeń?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#08bc7177ea
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#603ff07fb5
oraz
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...8.html#thumb/5
Pafka, szukasz V-ki? :)
Samochodów nie znam ale;
Czerwona ma zamontowanie pomarańczowe pykacze zamiast białych, navi jakoś dziwnie wystaje ale generalnie to chyba brak uwag, ma za ładne ładne progi, i ten kolor:)
Szara jakaś taka przekombinowana, są ksenony, a na cyferblacie regulacja wysokości świateł? W opisie jest że lakier popękany bo ktoś ją "skrobał" pięścią i nikt nic nie robił bo nie przeszkadzało, a z przodu wszystkie plastikowe panele pomalowane w kolorze nadwozia!?
Klekot wygląda schludnie ale może dlatego że świeżo po myjni:) Nie wiem tylko czy takie zwykłe ramiona wycieraczek były montowanie fabrycznie...
Ja oglądałem tą srebrną 3.2 dawno temu, gdy poprzedni właściciel sprzedawał. Jedyne co mogę powiedzieć to że w historii pojazdu ostatni wpis przebiegu miał ok 80 tys (co i tak byłoby świetnym wynikiem) a nie te 35 tys, więc z dużą ostrożnością trzeba podejść. Miernikiem lakieru niestety nie sprawdziłem. Jak ktoś sprawdzi to dajcie znać, bo jestem bardzo ciekaw. Mechanicznie nie pamiętam jakiś większych problemów.
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
o klekocie niedawno pisałem i nie schludnie jak dla mnie
Tak naprawdę to szukamy klekota dla mojej kobiety, ale pojawił się też w mojej głowie szatański pomysł - moja GT trafia w jej ręce, a ja kupuję busso :)
A wie ktoś czy V6 było dostępne w wersji Progression? Bo pomarańczowe kierunki były właśnie w tej wersji.
Te ksenony i regulacja wysokości świateł też zwróciły moją uwagę, i są dwie opcje: albo było coś wymieniane, albo auto z fabryki wyjechało bez ksenonów a tylko ze spryskiwaczami. Bo w standardzie w Distinctive były spryskiwacze reflektorów, ale ksenony zawsze były w dodatkowej opcji.
I rzeczywiście, ten popękany lakier jest bardzo zastanawiający...
Tak, przebieg niewiarygodny - i jak widać warto pytać na forum, bo można o danym samochodzie ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Dzięki.
Znalazłem Twoją opinie kilka stron wcześniej - jak zwykle cenna :)
No i Ty zawsze wypatrzysz te źle naklejone znaczki, haha. Chyba odpuszczę ten egzemplarz, choć kusi...
Jaki tam diabelski..... aniele ty mój, toż to jedyna słuszna opcja ;)
Resztę życie będzie cię gryzło że miałeś taką okazję.......
A co do ksenonów i regulacji wysokości to nie wiem czy się nie mylicie, zdjęcie niewyraźne a w tym miejscu jest obsługa menu komputera w wersjach z ksenonem, łudząco podobne do regulacji świateł.
Dokładnie - to w zasadzie dla mnie ostatni moment by spełnić marzenie o Busso. Niestety dostępność takich aut w ciekawym dla mnie stanie jest niemalże zerowa, dlatego GT V6 może dla mnie pozostać niespełnionym marzeniem...
Bardziej mi chodzi o tą kontrolkę regulacji pochylenia świateł, bo samej regulacji faktycznie na tych zdjęciach za bardzo nie widać.
Załącznik 212010
Pafka, po v6 jedź na zachód i się nie zastanawiaj :-)
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka