Sprzedał 147 to się teraz merolem na spotach będzie pojawiał ;)
Printable View
Sprzedał 147 to się teraz merolem na spotach będzie pojawiał ;)
wiem wiem :) alfa poszla do pabianic :)
Bartuś, jeszcze będziesz ją robił pewnie :lol:
no z pod świateł napewno xD
Jako że wywiało mnie w delegacje z Białegostoku do Strykowa i będę tu siedział do wiosny to chętnie zawitam na Wasz spot. Tylko dla mnie weekendy odpadają bo albo jeżdżę do Wrocławia na studia (wtedy po drodze wpadam do chłopaków z Konina), albo wracam do domu, więc jak zrobicie jakiś spocik w tygodniu wieczorem to na pewno wpadnę, tylko będziecie musieli podać mi dokładny adres to wpiszę sobie w nawigację bo nie znam Łodzi wcale :)
Drugi czwartek listopada ma być najbliższy spot w tygodniu. Wypadałoby, że 8.11.2012 godzina 19 lub 20. Każdego chętnego powitamy z otwartymi .... drzwiami ;)
no to do zobaczenia 8-go
Spotkanie pewnie w zależności od pogody będzie na dachu lub pod dachem, ale to się jeszcze wszystko myślę ustali. Miejsce - parking - Galeria Łódzka.
A ja jak zwykle kiedy coś ciekawego się dzieje będę w pracy... buu... :(
Witam,szukam osoby która ma 156 na 17'' felgach,która poświęci mi troche wolnego czasu.Potrzebowałbym zrobić podmianke z felgami,ponieważ ja mam 18'' i troche ocierają jak ktoś z tyłu usiądzie a chce być pewny że na 17'' tak nie będzie.Pozdrawiam i miłego dnia:-))