tez mam dzienks!!!
Printable View
tez mam dzienks!!!
spoko dzięki za pomoc wahacze wezmę ze sklepu co podał Pablo, a co do obadania wpadne ale dopiero gdzieś za miesiąc bo bujam na urlop
ciesze sie ze doszlo :) ciekawe kiedy dojedzie do Jonego ;)
ja zwlekalem z taxem bo czas wesela = czas wydatkow ;) wiec byly pilniejsze potrzeby :P a ceny w Polsce rosna....
co ze spotem?:)
We wrzesniu bede w PL samochodem wiec jakby ktos chcial zamowic cos na moj adres PL to moge przywiezc ;)
wiecie moze skad wykombinowac tanie bilety na prom do UK a potem eurotunel/ prom do holandii/francji? Most do Irlandii juz nie istnieje :/
Ktos zainteresowany?
http://www.ateamvaleting.com/index.p...Special_Offers
No właśnie. Co ze spotem? :D Jakieś propozycję, co do czasu? Tak, żeby jak największa grupa się pojawiła.
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Panowie Athlonowcy :D Nie znacie jakiegoś ładnego miejsca na spot obok tego jeziorka Lough Ree? Patrząc na mapę to jest miejsce, gdzie każdy miałby mniej więcej podobną odległość do pokonania. Jeziorko na fotkach też wygląda uroczo.
Załącznik 53308Załącznik 53309Załącznik 53310
Troszke ciemno na fotki takze nie widac efektu. To jest dopiero 3 warstwa z 5 plus 5 bezbarnego ;)
Mieszanina czarnego, zlotego, bialego , granatu, fioletu, blekitu, niebieskiego kameleona oraz 5 rodzaju perly i 2 rodzjow metalica.
Jak wam sie podaoba - w piatek powinny byc na autku :):):)
Dla mnie BOMBA!
kozak
A mojego jeszcze nie ma :( ale jest pozytywna wiadomość wczoraj sprzedałem w końcu wieśwagena i oglądałem dzisiaj już jedna 147 niestety lipa ale jutro dalszy ciąg poszukiwań :)
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
TOORA - piękne fele tylko troszke za miękie :( Ale na autku będą wyglądać bosko!!
Dzieki ale i tak powiedzialem sobie ze to chyba 1 i ostatni raz kiedy robie fele. 3 cale dni szlifowania, szpachlowania podkladowania i matowienia.
Jak tylko beda na Belli to sie pochwale ;)
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Ktos sie moze wybiera w niedziele: http://durrowvintageclub.jimdo.com/ Bedzie sporo autek z all-Italia
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Wrzucilem twoj link na "alfaowners" moze cos to pomoze ;)