siema, niestety nie pomogę bo mam zwykłe hamulce, a felgi mam taki wzór oem 4x8j ( były opcje w giulii z 9j na tył). O ile dobrze pamiętam to wystarczy mały dystans i nawet jeśli to wtedy nie będzie ocierać. Niech się wypowie ktoś kto jest pewien.
Printable View
podejdą felgi z aukcji do Giulietty 1,75 tbi ?
https://allegro.pl/oferta/felgi-alum...72-12488542494
Czy ktoś ma założone felgi jak na portalu ladnefelgi.pl o nr referencyjnym 17x7.5 5x110 ET32 65.1 L1664 GM i byłby w stanie pokazać jak się prezentują na Julce? Piszę tak, bo nie mogę dodawać linków.
dzięki za odpowiedź, a tak się składa, że korespondowaliśmy na OLX :cool:
Cześć, pytanie do posiadaczy dość popularnych felg 18" Racing Line LU1664. Planuje je założyć do Giulietty QV duże brembo. Czy dystans 5mm jest wystarczający?
Dzięki za odpowiedzi.
Czy dojazdówka z Opla podejdzie do Giulietty? ET41, rozmiar koła 115/70/R16. W Giuliettcie była chyba szerokość 135, ale te 2 cm mniej w oplowskim kole to chyba nie jest jakiś problem??
Witam, czy ktoś posiada na sprzedaż komplet felg 17 jedynych z poniższych ?
WSP Italy w256 giulietta silver polished
WSP Italy Rieti "silver"
WSP Italy Rieti "matt gun metal"
WSP Italy Rieti "dull balck polished"
Załącznik 286293
Cześć,
Czy ktoś się orientuje jakie maksymalnie szerokie koło wejdzie do Giulietty na przód i przy jakim ET.
W 159 widziałem że wchodzi przód i tył 10 cali z Giuli.
Ja się zastanawiam nad felgą 9,5j
Siemacie!
Posiadam od niedawna Giuliettę z dużym Brembo i szukam felg. Czy taki model będzie pasować?
olx.pl/d/oferta/alufelgi-alfa-romeo-r17-5x110-nowe-stelvio-giulia-giulietta-159-brera-CID5-IDUMwHJ.html