Jestem za! Za tydzien moze uda sie wleciec na chwile,a za 2 tygodnie jestem zupelnie wolny. Takze sie dopisuje do listy.
- - - Updated - - -
A,khot-cisnales,jak za Toba jechalem,czy nie wysilales Alfy? Bo w sumie podobnie jechalismy:)
Printable View
Jestem za! Za tydzien moze uda sie wleciec na chwile,a za 2 tygodnie jestem zupelnie wolny. Takze sie dopisuje do listy.
- - - Updated - - -
A,khot-cisnales,jak za Toba jechalem,czy nie wysilales Alfy? Bo w sumie podobnie jechalismy:)
Nie wiem, czy za tydzień wpadnę na tor, ale za dwa mogę gdzieś podlecieć.
K.O. - odcinki nie zobaczyła, ale 4-4,5k było - trzymałeś się równo, jestem ciekaw jak by to szło, gdybyś nie musiał odbijać w bok.
Jak pojechaliście - padła propozycja grilla na następnym spocie
U mnie tez odcinki nie bylo:] na nastepnym spocie z checia sie zmierze z Toba. Ale czuje,ze powyzej 100km/h zaczalbym miec problem z dogonieniem.
O grillu wlasnie myslalem,jestem za! Kielbachy z ognia nie zaszkodza.
Ja jak dobrze pójdzie to pojawię się na TD, a za 2 tyg na pewno wpadnę.
No grill byłby dobrą opcją ;)
No to w takim razie - umówmy się na jakąś konkretną datę i godzinę,
Myślę, że sobota będzie lepszą opcją - bo w niedziele pewnie będzie tam dość ciasno.
Panowie, a ma ktoś może jakieś ramki na miejscu żeby mi 1szt odsprzedać? Odkąd baba mi wjechała w zderzak z przodu jezdze z jakąś nędzna Valvoline ;s
szkoda że nie napisałeś wcześniej bo kilka dni temu zamawiałem dla siebie i zamówiłbym jedną więcej.
jakby ktoś był chętny na zamówienie - to ja się chętnie na 3 zapisze - zawsze to w zapasie miałem do kolejnej alfy ... ale po 156 zapomniałem zamówić kolejnych
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/265.jpg pozdrawiam ;)