Wyglądają jak BBS CH
Wyglądają jak BBS CH
też mi się wydaje że to BBS
Mam takie pytanie, czy ktoś próbował do Alfy założyć inne kolory felg. Mam stare telefony 15 cali, i tak mnie kusi pomalować na jakiś grafit czy coś ciemniej. Auto mam granat cosmo. Co o tym myślicie? próbował ktoś? Może jakieś fotki komuś zostały na takich felgach?
Kacper widziałem telefony u kolegi w czerwonej alfie 156 pomalowane w czarny połysk i extra... Sądze ,że w graficie tez bedzie dobrze...Byleś nie pomalował na różowo:D
Zawsze będzie lepiej niż z odrapanymi:), a jak będzie zle pasowało to może się ktoś zamieni za komplet w zwykłym kolorze.
P4 chyba miał swego czasu czarne w swojej i wyglądało to nawet fajnie, tylko że trochę się zlewało (czarne auto) . A taki grafit jak piszesz do Twojego koloru Alfy byłby miodzio :)
Nazar, a kiedy Ty swoje malujesz? :D Środki w sensie? Bo tamten pomysł bardzo mnie się spodobał ;)
A mogę w tym temacie zapytać o opony? Moje letnie opony Firestone SZ90 poszły na śmietnik po 3 sezonach. Teraz zastanawiam się nad kupnem Hankook K110 215/45 R17. Mają dobre recenzje na necie i w testach do tego są dosyć atrakcyjne cenowo. Jeździ ktoś na takich.
A jakież to wizje? ;)
co to są za felgi?
przeszukałem wiele zdjęć różnych modeli i nie mogłem ich znaleźć :P
http://www.google.pl/imgres?start=19...ed=1t:429,i:94