ja pozdrawiam 2 alfy 156 na KOL i 147 SI na trasie Olkusz - Dąbrowa :)
Printable View
ja pozdrawiam 2 alfy 156 na KOL i 147 SI na trasie Olkusz - Dąbrowa :)
Pozdrawiam Panią w czarnej 147 FL, którą wyprzedzałem przed Koziegłowami jadąc w kierunku Częstochowy. Nie zdążyłem pomachać, ale zamrugałem awaryjkami.
Dla kierownika jasnej 156 na rej SJ z ramkami klubowymi stojącej w centrum Jaworzna na światłach- jakaś mała awaria? Bo chyba z trójkątem autko stało...
btw. skoro już się wypowiadam w tym temacie, sporo AR widuję na południu codziennie, rozumiem że wspominacie tylko "te klubowe" z ramkami forum? :)
ja serdecznie pozdrawiam bodajze czarną Alfke 156 wczoraj po 22 w bb na stacji BP na Zywieckiej, oraz Alfy na trasce Bielsko- Pszczyna i spowrotem:) ostatnio gdzie sie nie obroce to same AR, az milo sie jedzie, pozdrawiam:)
A ja pozdrawiam widzianą dzisiaj białą Julkę w Siemianowicach Śląskich około 14-15 (mrugałem ale pani chyba nie zauważyła albo nie wiedziała o co chodzi) a następnie pozdrawiam i bardzo dziękuje kierowcy czerwonej 145 która puściła mnie w Siemcach też jak skręcałem w lewo w uliczkę za przejazdem kolejowym kawałek po tym jak był zamknięty i nikt mnie kurka nie chciał puścić ze sznurka powoli jadących aut, a tu nagle Alfa :) to było miłe :)
pozdro dla kierownika czarnej 156 SW - dzis w DG na ul. Piłsudskiego (obok Frac'a)
Pozdro dla czerwonej 166(156)? nie dopatrywałem się zbytnio :< stojącej na bp w oświęcimiu (błonie) chyba cały dzień ;]
Pozdrawiam kierownika czarnej oramkowanej alfy (156?) na SJ widzianej wczoraj na żwirowym parkingu przy Murckowskiej 14 w Katowicach:) WE??
Pozdrawiam właściciela czarnej 166 nr. rej. SO 208xH widziana wczoraj ok. 17.20 na ul Zwyciestwa w Scu na przeciwko parkingu kina Helios. Fajnie ze kolejna 166ka jest w Scu:)
teroz jo pozrawiam AR 159 i 145 widziane pod Bazyliką w Panewnikach (Ligota) niestety bez ramek ;/ czerwoną 145 widzianą w okolicach potrowic 147 także czerwoną wiudzianą przy światłach na Koście koło kościoła nie machałem bo jeździłem Touranem :D pzdr.
aaa i Pozdro jeszcze dla Jareckiego bo to chyba Twoja alfa smigała na piotrowicach w strona ochojca :D
Wczoraj widziane 2 147, czerwona i czarna oramkowana :) na parkingu przy CH Dąbrówka chyba, koło ikei i biedronki.
Często widzę zaparkowaną czarną 147 na tablicach SH pod budynkiem D przy UE w Katowicach.
Pozdro dla 147 (blachy chyba FZD), 159 i MiTo (które odstawiło BMW 1) które jechały prawie jedna za drugą dzisiaj na trasie Wadowice - Zator około godziny 12 ;) Machałem, niestety bez odzewu :D
pozdrawiam czarną AR 159 SW na wrocławskich blachach, która stała na światłach w Wodzisławiu Śl koło targu. Mijałem ją srebrną Audawką A3 :)
Pozdrowienia dla Alfaholika widzianego pod ATH
Załącznik 45260
Morska 156 widziana dziś o 15 jak skręcała z Piasta Kołodzieja w os.Boh.Września.
babus 11 znów trafiony w k-ce były awaryjne wskoczyłem w k-ce przed Ciebie teraz juz chyba zauważyłeś :P
A czy 156 SW chyba Cosmo Blue (KOL) z naklejką autoitalia Olkusz, która często stoi na Korczaka/K. Kazimierza w Olkuszu jest kogoś stąd?
Darek-1989 studiujesz dziennie czy wieczorowo/zaocznie? bo jeszcze nie widziałem bordowej 145 pod ath :p
No więc tak : Pozdrawiam po kolei : widzianą dzisiaj czerwoną Alfę 156 w Chorzowie, jechałem w kierunku w Bytomia tą dwupasmówką, około 11 godziny chyba :) (machane, mrugane i koleżanka odmachała :D ) Następnie pozdrawiam kilku kierowców którzy chyba mnie nie widzieli w Bytomia, oraz kierowcę Alfy 145 któremu machałem na wylocie z Dąbrówki Wielkiej, stojąc za nim na skrzyżowaniu :) Odmachane ;)
Pozdro dla czarnej (prawdopobnie oramkowanej) 159 widzianej dzisiaj po 16 w okolicach Sfery w Bielsku, a także widzianej kilka minut później czarnej 159 na blachach WR zaparkowanej na podziemnym parkingu Sfery :D
pozdrawiam czerwona 147 widziana na rondzie koło orlenu w libiążu ;p i srebrna 156 na rondzie w oświęcimiu na błoniach tak około 30 min temu plus minus :P
Pozdro dla kierownika 156 SMI chyba, z którą jechałem przez estakadę w Chorzowie i dalej ;)
wczoraj widzana 147 na SD na drodze 86 kolo mercedesa jechalem Magnumka zolta :P trabilem ale sobie pewnie ktos pomyslal o co mu biega heee mysalem ze aniucha :P
pozdrawiam srebrną 156 co stała dzisiaj w Wodzisławiu Śląskim pod uczelnią AHE :)
Pozdrawiam 147 SMI..... czerwoną ok 15.30 na skrzyżowaniu przy browarze w tychach - ja byłem dwa auta za tobą, jechałem do KFC (obiad :) ) a po tym obfitym obiedzie wracając na tym samym skrzyżowaniu pozdrawiam znaną mi alfe MITO z zakładu, niebieską QV (_tomek_) .
serdecznie pozdrawiam dzis na ul. Stojalowskiego godzina ok.13.45 czarna 147 przed Fl , kolega machal widzialam ale spieszylam sie na egzamin cos czuje ze to znajomy z okolic:) , i w drodze powrotnej godzina ok. 15 ul,krakowska kozy piekna czerwona i pociagajaca GTV pomachane :)
A ja pozdrawiam:
Wczoraj widzianą czarną Alfę Spider (tą wyglądającą jak Gtv, nie jak 159), z pięknym 3.0 V6 pod maską. Widziana w Krakowie na parkingu pod CH Krokus. Pięękna.
159 SW widzianą dzisiaj na S1-ce.
Jak ktoś widział czarną 166-tkę FL na blachach SBE, to tak, to moja. :)
To jeszcze raz pozrawiam czarną 147 na SBI i rameczkach dzisiaj w Bytomiu na powstańców:)
Przyznać się kto mi zostawił wizytówkę za szybą na osiedlu w Łabędach.
Pozdrowienia dla bordowej Alfy z ramkami (chyba 156), dzisiaj na placu Wolnica ok 20, zaparkowanej obok PKO.
Wczoraj na Arlinie w Wolbromiu powiedziałem gościowi z czerwonej Brery, żeby się zarejestrował na forum. Patrzył na mnie jak na debila :D
pozdrawiam czarną 147 co śmiga po Wodzisławiu Śl. :)