A jaki? 10?15?
Printable View
A jaki? 10?15?
Ok, a ET38 ,19"x8.5j? Proste ramiona od środka do obwodu, bez udziwnień. ? Tu na pewno będzie potrzeba dystansów?
Jedyna słuszna odpowiedź to - przymiarka. Jak ktos nie miał danej felgi na aucie to wróżbiarstwo.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Chcę kupić wieszak na koła jak na zdjęciu, żeby zrobić miejsce w piwnicy.
Ale tak pomyślałem sobie, że wszędzie piszą, że kół na felgach nie stawia się pionowo tylko poziomo.
Co o tym myślicie. Jak mają mi się odkształcić opony to wymyślę coś innego.
Załącznik 268323
Wczoraj na serwisie akcja. Pojechałem bo mają dobry sprzęt, a nie chciałem żeby mi brecha ktoś zakładał. Fachowcy - właściciel i 2 pracowników. Panowie nie wiedzieli co to śruba plywajaca i nie mogli przykręcić kół bo im się 5x108 nie zgrywało. Może na starych śrubach. Mówię jak na starych jak to jest 5x108 a Ori jest 5x110 i musi być pływająca. A skąd wiem? Przyśniło mi się j na kartonie nie pisze, a ja nie wiem jaki jest Ori rozstaw. Ale to tak nie wolno. Ja zrobiłem oczy i z.....em ich, że mają warsztat i nie mają pojecia. To jest śruba z tulejka nie pływająca. Mówię pływająca. Mówię że na 5x110 wejdzie 5x108 i 5x112. Skąd ja to wiem. No myślałe, że parskne. Tak nie wolno. Im się tu nie zgadza. Te śruby nie będą, są zle. 3 się wkręca i 2 już nie niech pan patrzy. Ja im ja się nie znam to wy prowadzicie serwis już lata. No tyle. Około półtorej godziny przykrecali 4 koła. Tak wiem, że crossik ale eibach już czeka ������
Załącznik 268418
Załącznik 268419
Załącznik 268420
Załącznik 268421
Załącznik 268422
Nie wiem co porobili. Mam nadzieję że nic nie uszkodzili. Wziąłem paragon nawet bo kurde az się przestraszyłem. Wkręcali niby małym kluczem recznie. Później dokręcił udarem i na koniec poprosiłem o dokręcenie dynamometrycznym bo widzialem, że mają. Ale straszna masakra
Zajebiste felgi i w ogóle cała Bella...[emoji106]
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Szybkie pytanie, ET43 wejdzie czy będzie ocierać ?