Poprawione 2 szwankujące żarówki w trzecim świetle stopu, miały troszkę luzu - raz świeciły, a raz nie.:D
Printable View
Poprawione 2 szwankujące żarówki w trzecim świetle stopu, miały troszkę luzu - raz świeciły, a raz nie.:D
w końcu obmyłem swoją śliczną z tej cholernej soli :)
zamówiłem kamerę cofania wraz z ekranem lcd do dalszych modów :)
i właśnie sobie przypomniałem o swoich pozycjach LED CREE bo brat w swojej 147 też właśnie założył.
U mnie prezentuje się to tak :
Załącznik 220872Załącznik 220873Załącznik 220874
Wiadomo że zdjęcie po ciemku doda poświatę ale z rzeczywistością aż dużej różnicy nie ma, bo świecą naprawdę mocno.
pozycyjne świecą jakby mocniej niż mijania
Mogę prosić do jakiegoś linka do tych LED'ów? Ostatnio kupiłem już dwie pary innych i jedne przestały świecić po miesiącu a drugie były po prostu za duże.. kupiłem trzeci komplecik z myślą do trzech razy sztuka i świecą już 3 miesiąc, pasują dobrze ale.. świecą bardziej na fioletowo nić na niebiesko i jest dosyć znacząca róznica między ksenonem 4300K a tymi ledami, celuje że ich barwa to jakieś 7000K -.-
Białą zatankowałem do pełna, a w czerwonej po raz chyba już trzeci w tym miesiącu zamieniłem jeden padnięty akumulator na drugi padnięty. Najwyższy czas na wymianę, bo za kilka dni pewnie znów auto rano nie odpali...
Mówisz i masz, dokładnie takie same kupiłem :)
http://allegro.pl/najmocniejsze-post...274109946.html
Skoro już o bracie mowa.. :D W 147 prezentuje się to następująco:
Załącznik 220904Załącznik 220905