Chyba, że dla Pana Prezesa jazda po Szczecinie to trasa od Kijewa na Wały Chrobrego i z powrotem ;)
Ja też uczciwie moge powiedzieć 13-15.
Printable View
Moja jazda po Szczecinie to faktycznie w większości z Kijewa na Os. Zawadzkiego (tak to chyba się nazywa) potem pomiędzy tym osiedlem a Pogodnem, bywam tam co kilka tygodni. Faktem jest, że słyszałem o zakorkowanym Szczecinie ale jakoś przez tyle lat jeżdżenia po tym mieście mogę powiedzieć, że w korkach stałem tylko w związku z przebudowami Struga. Może to i szczęście ale takie są fakty. Z drugiej strony jeśli komuś pali więcej to trudno, w górę zawsze da się zrobić "lepszy" wynik.
Nadszedł ten moment i mam swoje Stelvio wiec sie pochwale spalaniem :)
Załącznik 280903
nooo... chciałem zaskoczyć spalaniem :P
Auto ma 3 tys dopiero ale żonka robi nim ...5,5 :) zresztą mito qv tez osiąga dziwne wyniki spalania 6,5 l/100 ale to pewnie dlatego ze jak kupiła qv to po tygodniu juz jeździła autobusem na 3msc hehehe
P.S. mito QV tez jeszcze jest w rodzinie wiec opis aktualny. Uzupełnię o stelvio.
Wrzucam parę fotek jak na razie z szczęśliwego posiadacza stelvio w konfiguracji TI czerwień 3warstwowa i bezowa tapicerka rocznik 2021 lipiec (chyba ostatnia taka konfiguracja która udało sie zamówić)
Załącznik 280912
Załącznik 280913
Załącznik 280914
Załącznik 280915
piękne plenery w Górach Słonnych- w sam raz dla stelvio
O tak...piękny rejon dla pięknego samochodu :) kiedyś tam sie za młodu na rajdy jeździło później motocyklem szalało a teraz rodzinnym suvem hehe :)
- - - Updated - - -
2.2 210km - spokojnie miasto około 6,5 do 7 a w trasie tryb autostradowy normalny ok 7 do 7,5 litra, szybki tryb autostradowy prawie 9,5 l. Moja zona....5,5 litra nie wiem jak ona to robi :P to sie nie da
Moim zdaniem jest ok. zastanawiałem sie nad benzyna 280km ale ...brakuje zasięgu na trasie. ropniakiem spokojnie na tankowaniu robię miedzy 600 a 750km