-
5 załącznik(i)
Co taka cisza na forum?
Macie tu trochę materiału z najnowszego AUTOMOTO o nowej alfie...
- - - Updated - - -
Musicie sobie przybliżyć żeby przeczytać...
A i jeszcze jedno: Macie tu najlepsze i najgorsze silniki benzynowe i diesela... Oczywiście w obu też jest alfa! :D
- - - Updated - - -
Jeszcze jedna sprawa: Zamawia ktoś z was kalendarz na 2013 rok z alfaholicy?
Pytam ponieważ ja będe zamawiał i w parę osób to i wysyłka się rozłoży na kilkoro i będzie trochę taniej...
http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/84243-kalendarz_klubowy_2013_zapisy_otwarte.html
-
Wszystko jasne jaki silnik,co do nowej alfy to jestem cholernie rozczarowany tyłem ściągniętym z renówki a jeżeli chodzi o kalendarz to po zakupie super zajebistych dywaników nie dam im zarobić,wole wydac tyle samo na kalendarz z dupami i też bedę mieć wspaniałe widoki.
-
Kurde tak po głębszej analizie stwierdzam że nie da się tego przeczytać co jest na tych zdjęciach...
na komputerze wygląda to zupełnie inaczej...
A panowie jak z niedzielą? jakieś spotkanie?
-
Jak to nie da? Jakoś przeczytałem.
-
Tio, te dywaniki faktycznie takie zajebiste czy to ironia była?:)
Piket, ja mogę się spotkać w niedzielę. Tam gdzie ostatnio? Lamborghini cafe?:) 16.00 Dogadali byśmy się co do kalendarza, bo też chcę zamówić.
-
Napis po dwóch tygodniach z szedł bo to nie był chaft tylko jakoś przyklejone,nie wiem po co komuś dywaniki w samochodzie na które nie wolno stanąć w butach bo napis szlag trafi.
-
dzięki, na przyszłość będę wiedział. moje uniwersalne zaczynają mnie już denerwować i chyba kupię gumowe dedykowane do 156.
-
A Krzysztofie może być o 15? Mi bardziej by pasowało...
Albo o 18...
Arek przyjadę po ciebie ok?
Spotkamy się na parkingu koło Multikina i ustalimy wtedy gdzie idziemy...
-
Jesli by Wam odpowiadalo to wolał bym 18stą...do 15 nie zdążę wytrzeźwieć:)
-
ok to o 18 koło multikina