Ja tu wam fajny spocik zorganizowalem nawet z sesja zdjeciowa a wy milczycie tacy kumole z was oczywiscie pomijajac Tych co beda bo na nich mozna liczyc
Printable View
Ja tu wam fajny spocik zorganizowalem nawet z sesja zdjeciowa a wy milczycie tacy kumole z was oczywiscie pomijajac Tych co beda bo na nich mozna liczyc
bede na 90 procent a gdzie reszta co sie nic nie odzywacie??
Bierzcie przyklad z Macka obiecal mi to w zeszlym roku ze bedzie no i prosze:)
Mariusz... jak wiesz ja niestety nie mogę :) Ale zrobie Wam nalot jak będę z Kąśnej wracał w nocy.. Mam nadzieje że koło 2 będzie jeszcze z kim pogadać :P
ja będę i zachęcam reszte Panów bo to naprawde fajna inicjatywa jakiej jeszcze nie było więc tym bardziej warto
Witek wpadaj bedziemy czekac:) a reszta Panow milczy
no własnie reszta milczy chowa sie gdzies :) zeby nie było tak ze pojedziemy na 4 samochody w eskorcie...dsm pisałes do chłopakow z pod dębicy ?? gdzie reszta tarnowiakow?
Mariusz,
czekamy na dokładną rozpiskę Twojej eskorty, o której i gdzie mamy być? :)
jakie są Twoje plany co do scenariusza orszaku? :)
No właśnie :) Oczekujemy instrukcji :D
Tak czekam ze moze jeszcze sie ktos dolaczy i jeszcze nie chce nic pisac ale wyglada na to ze dopiero chcialbym byscie mi towarzyszyli od panny mlodej bo chce wam zaoszczedzic samochodow bo do mnie jest kamienista droga a u Pani molodej nie bylo by jak zawrocic jak by sie wszystkie zjechaly:) Pokieruje wami Piotrek (kertoip) bo dzielnie mi tu pomaga ze wszystkim tak ze on was przyprowadzi w ustalone miejsce:) Jezeli wam odpowiada to zjechali byscie sie do tuchowa na rynek mysle ze o 15:30 i Piotrek bedzie tam na was czekal:) Lacznie bedzie nas osiem alf skromnie ale sami swoi:) Jakby cos bylo nie jasne to piszczie albo dzwoncie 515444825. Z gory chlopaki wam dziekuje:)