Pozdrowienia dla kolegi, ktory mi zatrabil dzisiaj przed 12 jak zjezdzalem w Bydgoszczy do Piotra i Pawla, niestety troszke pozno sie zorientowalem ;/
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi, ktory mi zatrabil dzisiaj przed 12 jak zjezdzalem w Bydgoszczy do Piotra i Pawla, niestety troszke pozno sie zorientowalem ;/
A ja tam was widzę wszystkich bardzo często, niestety już nie jestem posiadaczem Alfy, a z mojego nowego samochodu jak migam to patrzycie na mnie jak na psychola :)
A ja z Ricardem dzisiaj sobie pomachałem:P
Koniecznie!
Idzie wiosna to pewnie w końcu jakiś spot się zorganizuje i pogadamy, a może wcześniej.
Dzisiaj około 16ej byłem jeszcze raz u Ciebie na podwórku, a tam Twoja 155, 156SW, moja 159 i mała jeszcze gdzieś jedną wypatrzyła jak odjeżdżaliśmy :D
Pod jakim nr. mieszkasz? Jak będę u Ciebie w najbliższym czasie i będzie v6 na podwórku to zadzwonię na domofon.
PZD
Ta 156 to jazza (Kuby) mieszka w bloku obok.
Pod 48.Tylko temat jest tego typu,że ja pracuję od 12 do 20,więc mimo,że paździoch stoi to ja w robocie jestem.Może widziałeś taką żółtą cytrynkę z napisem DHL na parkingu? Tym wynalazkiem się wożę w godzinach pracy:D