Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy przepięknej niebieskiej GTV, widzianej dzisiaj na wylocie z Bytomia w stronę Chorzowa :) Wybacz że trąbnąłem, ale akurat patrzyłeś w inną stronę :D Pozdrowionka! :)
Printable View
Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy przepięknej niebieskiej GTV, widzianej dzisiaj na wylocie z Bytomia w stronę Chorzowa :) Wybacz że trąbnąłem, ale akurat patrzyłeś w inną stronę :D Pozdrowionka! :)
Serdecznie pozdrawiam kierowcę przepięknej niebieskiej 156 który mnie przed chwilą obtrąbił:) Moja nie taka piękna, po prostu widziałeś ją z tej mniej porysowanej strony;)
A ja pozdrawiam bociana bo chyba jego wczoraj widziałem. Parę minut przed 15-stą jechałeś bordową GT w kierunku Krakowa koło elektrociepłowni? :P
bociany sa teraz w afryce bo u nas zimno ;) hahaha
Pozdrowienia dla czarnej 147 KCH widzianej w libiązu koło 17 :P oraz zaparkowanej 156 (także KCH) chyba na ramkach , na BP w Chełmku ;P
dzisiaj w Tarnowskich Górach Lasowicach koło salonu Skody przejechała bordowa Gtv na częstochowskich tablicach, to ktoś od nas?
dość traktorowato silnik było słychać :P
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 SBI... widzianego na rodzie w centrum Czechowic około 14 20.
Pozdrowienie dla kierowcy AR 156 widzianego dziś po 19 w Cieszynie na ul. Stawowej za stacją Bliska. Kolorek to chyba Wiśnia była?
Pozdrawiam kierownika jasnej 147 widzianego dziś ok 11.20 w Płazie trochę niżej starego kościoła. Miłe zaskoczenie bo to on pierwszy machnął choć Bella ramek chyba nie miała.
Dzis widzany Marshallek pogadane ugadane :P pozdr. yoyoyoyoy
nio miło było pogadać przy super mrozie piotras miał rajstopy szpilek nie miał bo mówi ze mu obcasy zamarzły :P
a ja pozdrawiam wszystkie alfy które mijam lub zostałem miniety:) <LOL>
03.02.2012 emalia olkusz 166 prawdopodobnie ts. KOL 5S6S coś takigo;/
Pozdrawiam kolege fire998,który pomykał w Wodzisławiu na Jastrzebskiej,jechałem duzym składem ,ojciec ubezpieczał z tyłu srebrną Brerą
pozdrawiam kolegę grzesk :) kiwałem ręką na rondzie, ale śpieszyłem się na J-bie :)
Pozdrawiam Alfoholika :) który zostawił mi za wycieraczką wizytówkę "Alfoholicy" na parkingu pod Castoramą w Sosnowcu .
Moja Ala ma dusze :)
To byłem ja, zagnało mnie dzisiaj do Sosnowca :) Również pozdrawiam!
To ConSpira i kierownika/kierowniczkę srebrnej GT rej SM...ok 16 w Silesia City Center parking podziemny, poszła wizytówka :)
Dziś zrobiłem 500km i przez całą trasę widziałem.. 1 Alfę. Na drodze Olkusz - Wolbrom po 22 ktoś z Was jechał 166 (chyba ciemna)?
Pozdrawiam brere, która mignęła mi wczoraj ok godz. 17.45 na skrzyżowaniu z Radlin 2 - Wodzisław - Rybnik. Jechałem w kierunku Rybnika, brerka wyjeżdżała z Radlin 2.
pozdro dla kierownika srebrnej 166 SBE widzianej dziś w DG na Mickiewicza obok cmentarza ok godz 16
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 parkującej na XXX-lecia w Wodzisławiu(od strony Matuszczyka):cool:oraz kierowniczkę wiśniowej 156 którą mijałem na 26 Marca-pomachane i nieodmachane (pani patrzała się na mnie jak komornik na szafę):D
ja ciebie tez mijałem po drodze :) na chodniku na 26marca :D
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na blachach SJ :) widzianej wczoraj na Kostuchnie (moja to czarna 156, która jechała za Tobą i skręciła w lewo :))
No i Hans też będzie Ci pozdrawiaj :) to ten, który pojechał za Tobą w prawo i Cie wyprzedził :)
Żeby nie było to NIE ścigaliśmy się kto będzie pierwszy na Tauzenie ;D (ja wygrałem :D)
własnie chciałem pozdrowić wczorajsza AR 147 na blachach SJ Kostuchna :D tak tak Paweł szkoda ze ja na zimnym silniku i z kumpelą w aucie :P*
na zimnym silniku z kumpelą ??
hmmmmmmmmmmmm
a co było ciepłe to wstyd pytać :lol:
A co ja niby miałem rozgrzany silnik? i sam jechałem? :)
ale ok :P przecież się nie ścigaliśmy :)
bocian Ty zoboczuchu !!!! tak własnie nie ścigalismy sie a wczoraj jeszcze widziana 147 na chorzowskiej na ramkach :D
Gdzie ty ją widziałeś? :P
zaraz przed zjazdem na Tauzen :D*
pozdrawiam kierownika chyba czarnej i chyba z rej KOS, alfy 166 po licie, mijanej dzis ok godz 13 kolo BP w Oświęcimiu. piekna maszyna
Pozdro dla ciemnej 159 KOS widzianej dziś na murckowskiej na Giszu :D
Pozdrowienia dla właściciela lub właścicielki stalowej 166 KR.... na klubowych ramkach zaparkowanej dzisiaj ok 11 przed blokiem przy ulicy Barbary w Krakowie ... :)
a ja pozdrawiam Koleżankę z czarnej 156 na SJ widzianą wczoraj na rondzie przy Fashion House ok 16:15 :) jednak nie jechałam alfą tylko srebrną strzałą (seicento) :P
ja dziś komus mrugałem na trasie z Podlesia do Mikołowa jakieś 1,5 godziny temu :D czarna 147 :D
Pozdro dla czerwonej 156 krążącej po Łaziskach na klubowych ramkach ;)
Pozdro dla ciemnej 147 KOS widzianej dziś ok 16 w Bystrej na wysokosci szpitala na klubowych ramkach
Pozdro dla kierownika czerwonej 147 (rejestracje SZY) na forumowych ramkach widzianej około 14 przy ul. Kościuszki w Żywcu ;) Kolega przejeżdzał koło mnie, ale akurat byłem służbowym Peugeotem, wiec nawet nie machałem :) a także dla poliftowej ciemnej 147, również na klubowych ramkach, która była zaparkowana przy jednej z ulic wylotowych z Żywca mniej/wiecej w tym samym czasie ;)