tak a jak sie zjedzie kilkaset samochodów to kolejka na autostrade będzie. Ja tam pierdzile gonie wszystkie 270KM i lece na miejsce
Printable View
tak a jak sie zjedzie kilkaset samochodów to kolejka na autostrade będzie. Ja tam pierdzile gonie wszystkie 270KM i lece na miejsce
No godzina o 4 rano robi różnice :) Hmm to od kiedy organizatorom nie zależy żeby było jak najwięcej?
A tam nie ma co narzekać. Jeśli jest ze kto pierwszy to lepiej wyjechać za wczasu
Spot byl wczoraj, ustalalismy dlugo rozne warianty i wspolnie w 10osob ustalilismy 4:30 wyjazd a zbiorka 4:15 koniec, kropka:) i tak sie nikt nie wyspi i tak nawet jakby o 5:30 sie jechalo, jako ze dojedziemy na ok 7:30 na miejsce a rejestracja do bicia rekordu jest od 7:30 do 10 wiec maja 2,5h na rejestracje +1000 aut, wiec napewno beda osoby ktore nie zdaza sie zarejestrowac stad wyjazd 4:30 by nie jechac na marne lub na parking gosci...jak komus sie nie podoba godzina wyjazdu to w czym problem? Niech jedzie z ns i o 7:) lotto mi to, nikt nikogo nie zmusza do jazdy z nami
Oczywiście ze tak. Nie ma co dyskutować i kropka dobrze powiedziane.
Paweł dobrze gada "polać mu" ;)
Organizatorom zależy ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Choćby tego że trasa bicia rekordu jest wyłączona z ruchu i będzie zamknięta na określony i nieprzekraczalny czas. Nie możemy czekać nie wiadomo ile na tych którym chce się spać ;) Godziny są sztywno ustalone bo się nie wyrobimy potem z czasem. Raz w życiu chyba można wcześniej wstać ;)
Najwyzej jak dojedziemy na miejsce i juz bd po rejestracji mozemy sobie odpoczac chwile w aucie [emoji14]
Wlepy wysłane, jutro powinny byc, spot proponuje środa, jutro nie dam rady - o ile jutro w ogóle dojdą
Przypomnienie dla zakręconych albo nie zdecydowanych. Jutro zbiórka 4:15 Stacja Arge ( Wielogłowy) wyjazd 4:30 , zapraszamy;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165534&stc=1
kolejne tbi w saczu <3
Dokładnie panowie. Kupilem póki co żonie. Ja pomiatam czarna 166.
Póki co mam takieZałącznik 165738
Marek jak to tak po mojej parafi jeździsz ją Ci macham a Ty ni chu chu?
Laska proboszczem zostałeś? :P Pozdrowienia wszystkim. :)
Pozdro michal:)
Trzeba się umówić w jakiś weekend. Może w przyszłym tygodniu? Stęskniłem się zawami. :P
Tym bardziej że spotkam nowego proboszcza Rafałka. :)
Już niewspomnę o kierowniku pewnego sklepu. W którym dawno nie byłem. :) Muszę Pawełka odwiedzić kiedyś.
No i Marku który konkurencję ochrania. :P I Łukaszku co teraz ma gorący okres przed w akacjami. Wszystkich pozdrawiam serdecznie. Age co Mitasubiszi kupiła i Grzesia. Udało się ten rekord ustanowić? Super akcja. Gratuluję.
Co powiecie na przyszły weekend w browarze trzy korony?
Ja wstępnie tak. Ale Cię podniosło z tymi postami michaś :)
30 maja (sobota) o godzinie 17 na Bagrach w Krakowie robimy grilla. Adres do nawigacji Kraków ul. Bagrowa 9 https://www.google.pl/maps/dir/50.03...8678,17z?hl=pl . Wstępnie będziemy mieć na miejscu przygotowane grille , węgiel i podpałki ale jeśli ktoś chce to może coś z tego ze sobą zabrać na zapas. Wszelkie jedzenie , napoje , sztućce , talerzyki , kubeczki , stołki , kocyki itp. każdy organizuje we własnym zakresie. Link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/events/1638852169669630/ . Serdecznie wszystkich zapraszamy :)
Super :) oby tylko byla.pogoda :)
W ostatni weekend byłem na Bagrach. Ogólnie fajna miejscówka, można np. rowery wodne pożyczać. Wstępnie się piszę ;)
Uwaga Panowie Pilna Sprawa !! :)
A teraz czas na konkrety. W dniu 23 maja tj przyszła sobota nasz kolega klubowy wstąpi w związek małżeński i bardzo prosił nas abyśmy w tą drogę poprowadzili Go swoimi Pięknościami, chodzi konkretnie o Orszak Weselny, polega on na tym że staniemy samochodami obok kościoła i później wszyscy pojedziemy do restauracji gdzie dla każdego przewidziana jest Weselna i coś na słodko ;) Ślub odbędzie się w Kościele Przemienienia Pańskiego w Jurkowie (https://www.google.pl/maps/place/Ko%...27bc0f2fb8355b ) i teraz prośba do osób które są chętne aby dały znać na 100% czy będą w stanie poświęcić te 2-3h :)
Jak będę w NS to chętnie :D
ja nie wiem dam znac jak coś :) jakbyscie razm ruszali:)
Kurde ja chyba nie dam rady