Jak ma ostatni Carpass i jest jakaś historia serwisowa oraz poprzedni właściciel nie był firmą to spoko. Jechać sprawdzać i brać
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Printable View
A widzę że ma Carpass ale sprzed 2.5 roku[emoji1] ..... to faktycznie "aktualny".
Także lampka ostrzegawcza - usterek może być tyle że na odnowienie przeglądu w Belgii nie ma szans dlatego musi sprzedać auto i całe to pitolenie o żonie jest tylko pitoleniem...
Mówił, że przegląd belgijski ma ważny do czerwca 2016, ale dziwne jest to, że auto w takiej cenie, niby dobre a nikt się nim nie interesuje. Z ceną od razu zjechał do 14 tys. mówił, że za mniej nie sprzeda a nawet nie negocjowałem.
panowie czy ta cena nie za mała??
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...5-IDdju6d.html
może ktoś oglądał??
Powyżej masz 159 za 14 tyś.. Jakaś masakra, nie wiem, ile musi kosztować to auto za granicą, skoro za tyle można je tu sprzedawać. Skąd ci ludzie biorą te auta?
Czy na tym forum nie można się zapytać o jakieś tańsze auto żeby nie zostać wyśmianym? Wychodzę z założenia, że lepiej kupić taniej i dołożyć te 10 tysięcy na wymiany niż kupić za 25 i skąd wiadomo czy w takim aucie się coś nie zepsuje? Ludzie piszą tu o autach, które oglądali a kosztowały ponad 20 tysięcy i jakoś super idealne nie są. Przecież nie liczę na kupno ideału, bo takich nie ma i to bez różnicy czy dasz 17 czy 25. Może te droższe będzie trochę lepsze, ale czy zawsze? Szukam sw gdybym szukał sedana to jest na forum a przynajmniej był do sprzedania.
Oczywiście, że można. Czasem nawet lepiej kupić taniej, wymienić takie rzeczy jak dwumasa, sprzęgło, rozrząd i inne ważne tematy. Wtedy przynajmniej jest wewnętrzny spokój mniej więcej o stan auta.
Widocznie ceny 2006 roku w 120 koniach spadły na pysk... może jest jakaś magiczna bariera jak auto kończy 10 lat.
Ta z Belgii za 14.000. Cóż, auto już w Polsce koszty transportu odpadły, w czerwcu 2016 szanse na belgijski przegląd marne (może dpf wycięty) wiec gostek faktycznie chce się pozbyć auta. Sprawdź kto jest naprawdę właścicielm i pozostaje jechać, posprawdzac co się da i cieszyć się fajnym sprzętem za niedużą kase
Nie wiem co z tym autem. Facet dzwoni do mnie, że ma kupca na miejscu, ale facet mu się nie spodobał i wolałby żebym ja po nią przyjechał. Mówię mu jak ma Pan u siebie kupca to proszę sprzedać a ja będę szukał dalej to odpowiedział, że zaczeka aż się na myślę. Czy to nie dziwne? Co za różnica kupiec to kupiec.