Mówisz o wersji TI z silnikiem 2.4? Bo o takiej jest mowa w tym konkretnym przypadku. Ti są zwyczajnie sporo droższe od porównywalnych zwykłych wersji.
Printable View
Nie mówię o wersji TI, zwykły sedan, z mniejszym przebiegiem, lepszym wyposażeniem kilka miesięcy młodszy vs TI uważasz że różnica jest warta (odliczmy to co dopłaciłem za auto z Polski od pierwszego właściciela itp) pi razy drzwi... 6-7 tysięcy ? Oczywiście biorąc cenę wyjściową. Gdybym wziął pod uwagę co zapłaciłem, to różnica rośnie prawie do 10k...
Ja bym nie dopłacił, Ty byś nie dopłacił. Ale rynek inaczej wycenia i rynek dopłaca do wersji TI. Jest popyt – jest odpowiednio wyższa cena. Faktem jest, że TI są sprzedawane drożej. Inna sprawa, że 159 to nie Passat i zadbane egzemplarze trudno sprzedać za dobre pieniądze (to odnoszę do bardzo niskiej ceny, za którą kupiłeś bardzo zadbane auto).
Powie mi ktoś, na co zwrócić największa uwagę przy zakupie 159-tki?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yfSif.html
Coś wyczytacie z tego? :P Ktoś zna komis? Wiem, że były już zapytania o auta z tego komisu, nie pierwszy raz ma Alfę.
Widzę jak na forum Leona, internetowy bojownik o wielkość fallusa... Czego nie jestem pewny, rzeczy których napisałem? Na podstawie czego sugerujesz? Czy może chcesz sobie ponabijać posty.
Nie poinformowałem, bo nie miałem czasu, ale jako ekspert z internetu wiesz wszystko :rolleyes:
Nie chcę zbić ceny, pewnie nie kupię nawet 9tki, bo poszukiwania po Polsce są tak skuteczne jak są. A wyliczanie postów... Janusz, proszę Cię, nie wprowadzaj mnie do swojego świata, a ja nie życzę sobie być jego częścią.
Samochodu nie polecam we własnym imieniu. A chcesz to go kup i niech Ci jeździ, aż koła odpadną.
Też się domyśliłem, że do nie polift po zegarach, ale nie byłem pewny. Sprzedawca mi odpisał, że jutro komis ma zamknięty, ale na prośbę o VIN nie reaguje... Mam niedaleko, może podjadę niedługo jak się nic innego nie pojawi.
Właśnie, jak jest z tą VAT-Marżą? W co drugim ogłoszeniu komisy sprzedają tak auta. Wystarczy sprawdzić kto jest w dowodzie (firma czy osoba prywatna) żeby być pewnym, że VAT-u nie trzeba płacić? (czytałem wątek o tym, niewiele mi to mówiło, cały wątek jest zagatwany)