no wlasnie tak mi sie wydawalo ze to Ty ale nie mrugales i nie widzialem zebys machnal ale ja jestem slepy:-).Pozdrawiam rowniez
Printable View
pozdrawiam właściciela czarnej brery mijanej po 14 na Niepodległości
Dzisiaj około 16-tej na rondzie w Tomaszowie Lub. 164 -ką z ramkami na LTM 54N... niestety jeszcze nie wiem kto to.
Teraz chyba trafiłem na odpowiedni temat...
13.03.2012 - 13:45-13:50 pomachał mi Pan ze srebrnej 156 w Rzeszowie na obwodnicy na skrzyżowaniu przed zaporą, dopiero po jakimś czasie skapowałem o co chodzi. Pozdrowienia dla tej osoby oraz wszystkich fanów Alf:)
Jechałem hmm "piaskową" Alfa 146 na szprychowych felgach
A w moim pięknym miasteczku z dośc dobrymi drogami które sprzyjają alfą, niestety jest dośc malo alfoholikow albo ja ich nie zauwazam. Pozdrowienia dla wszystkich właścicieli belli na RJS
Pozdrawiam właściciela AR 166 2.4 jtd RZ zaparkowanej przed chwilą na ul. Kolbego w Rzeszowie. Zostawiłem wizytówkę za wycieraczka :) nie było ramek, więc nie wiem czy klubowicz.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 SW mijanego dzisiaj rano miedzy Trzcianą a Świlczą:D Machałem mrugałem, ale nie zostałem zauważony:P Przypuszczam, że to kolega mekka12 podobnie jak tydzień temu:)
Pozdrowienia dla Pawełka dbh-to chyba Ty jechales dzis ok.8 kolo przejazdu kolejowego(widzialem Cie jechales na krzyzowce w strone dworca PKP).Pozniej widziane 2 czarne 159 SW jadace na trasie Krakow-Pilzno i jedna Srebrna 159 sedan na tej samej trasie(nie widzialem blach).Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 SW 2.4 JTD z ktorym zamienilem kilka zdan na stacji diagnostycznej w Krakowie(Autko mial kupione na blachach RZ) i na koniec jak wracalem czarna 159 SW widziana przed Tarnowem w Ładnej na RDE.Dla Wszystkich Pozdrowienia:-)
Obfity dzionek miałeś, ja to w jednym dniu tylu Alf nie spotykam, no chyba że jest jakiś spot;)
o innych juz nie wspominalem.Bylo jeszcze kilka stojacych w Krakowie i Tarnowie i jedna jeszcze z kierownikiem 156.Wszystkie byly raczej bez ramek klubowych ale troche tych alfek widzialem.Aha jeszcze dwie Giulietty(Biala i Czerwona) w Krakowie.Dosyc obfity mialem dzionek.Doslownie jak na spot bym jechal