co takiego sie stalo??
A co w tym tygodniu... spotykamy sie??Tomek mowil ze odpada z braku auta Slavol tez mowil ze raczej go nie bedzie...czy moze cos sie zmienilo
Printable View
co takiego sie stalo??
A co w tym tygodniu... spotykamy sie??Tomek mowil ze odpada z braku auta Slavol tez mowil ze raczej go nie bedzie...czy moze cos sie zmienilo
No to chyba jutro nic, ja popoludnie bede w pracy prawdopodobnie.
Rano jak do pracy wychodzilem, odpalam auto, odpalilo i zgaslo. Pokrecilem chwile, auto nie odpalilo, wychodze z auta wielka plama ropy pod autem. Filtr paliwa sie sypnol, uszczelka w filtrze pekla a filtr nowy prawie ze byl. no i dupa :)
no to kiszka wielka... ja w poniedzialek wstawiam autko do Smietany zeby ogarnal mi to falowanie obrotow bo juz mnie to wkurza na maxa mam nadzieje ze to ogarnie...
To ty nie wiedziałeś że to w rękach się rozpada? Od dawna tego nie tykam.
Jutro odpadam niestety, kac gigant pewnie będzie, prezes też nie może, więc organizujcie się pany.
No nie wiedzialem, a wymienic trzeba bylo
ja napewno odpadam za tydzien bo jednak jade na wesele i nie dam rady dojechac...no to spotykamy sie 11 na wyjezdzie do poznania
i zero organizacji bez prezesa jak widac :) moze nastepnym razem ale ja w srode oddaje auto do lakiernika
z prezesem tez nie ma organizacji :) hehe
No to Panie Prezesie.... robi sie zimno powoli :) organizujesz te kamizelki i bluzy??niekoniecznie chyba musza byc polary... moze tez czapeczki udaloby sie wykabinowac??