Systematycznie serwisowany :D :D :D
Więcej stał niż jeździł...
Ale tak poważnie to masakra, że FCA go sprzedaje, do tego jako "igiełkę od dealera".
Printable View
Systematycznie serwisowany :D :D :D
Więcej stał niż jeździł...
Ale tak poważnie to masakra, że FCA go sprzedaje, do tego jako "igiełkę od dealera".
Ktoś się wpakuje w kłopotyCytat:
Samochód jest już zarezerwowany
Oj tam jakieś czary odprawiá i pech od niej ucieknie
P9
Miesiąc u nich stał, więc coś tam pewnie przy nim robili.
Najlepszy jest tekst: "nie wymaga żadnych usprawnień", tak jakby każdy kupowany samochód używany "wymagał usprawnień". Chyba podświadomie jakoś im tak wyszło.:)
Tak, stał w serwisie około rok z 2,5 lat.
Jak chcesz go kupić, to sprawdź sobie historię serwisową.
- - - Updated - - -
Podejrzewam że z jakiegoś powodu specjalnie tak napisali, bo ogłoszenie jest z wczoraj, a tu od razu "zarezerwowany".
Mozę chcą sprawdzić co się stanie po ukazaniu się tego ogłoszenia, a na razie będą mówić klientom, że "zarezerwowany". ;)
Nie chcę go kupić. Z ciekawości pytam, bo też mam Julkę 1.4 170 KM i odpukać sprawuje się bardzo dobrze. Dlatego nie jestem w stanie zrozumieć co takiego może się dziać w nowym aucie w dodatku w 4 roku produkcji modelu (czyli teoretycznie pozbawionego wpadek). Myślałem, że napiszesz coś więcej o swojej historii a nie od razu odsyłasz do serwisu.
lepiej więcej niech nie pisze bo wpis będzie wielkości encyklopedii i to nie jest żart.
Nie chce mi się już pisać po raz któryś. Zajrzałem tu tylko dlatego że to ogłoszenie ukazało mi się wczoraj w reklamie kontekstowej Google.
Taka ironia losu.
Przebieg 27 tys. przez 2 lata z hakiem to i tak przyzwoicie :).
- - - Updated - - -
1. Nie, raczej nie kojarzę nic problematycznego z MA czy automatem (poza samym MA).
2. Jeśli olej też był wymieniany co 30 tys. i była to Selenia to pewnie warto by było silnik przepłukać, ale jeśli silnik pracuje normalnie, to OK.
3. Jeśli do tej pory nie padł, to raczej nie ma się co martwić - te wadliwe dość szybko dawały znać o sobie - na pewno przed 100 tys. km.
4. Zawsze możesz nim do Pol-Caru zajechać.