No kurcze, przecież oni się specjalizują w pierdołach do tuningu, to powinni też mieć jakieś pojęcie techniczne o tym co sprzedają :)
Printable View
No kurcze, przecież oni się specjalizują w pierdołach do tuningu, to powinni też mieć jakieś pojęcie techniczne o tym co sprzedają :)
Hurtownia nie wie . Dzwoniłem do dystrybutora i powiedział mi Pan że nie mieli z tym produktem żadnego sygnału ,że coś nie tak. stwierdził ,że może być zakłócenie z samego silnika/alternatora . Powiedział ze wysle mi na maila jakis schemat podłączenia przekaznika ( nie wiem po ki uj przekaźnik ale obadamy )
Cóż, sprzedawce poznaje się nie po tym, jak sprzedaje, ale jak rozpatruje reklamacje ;)
Zróbcie tez taki myk: odlaczcie ta co nie miga i zobaczcie czy migajaca wtedy przestanie migac ?
Nie wiem po kiego grzyba ale taki schemat mi wysłał :http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=180958&stc=1 To jak schemat przekaźnika/automatu do załączania ledów po zapłonie . Ja obstawiam dalej zakłócenia na kablach .
Ale przepraszam bardzo :) Dlaczego ten przekaźnik ma nas interesować, skoro nie jest elementem zestawu i co on ma niby wnosić do tej sytuacji z miganiem?
Ten schemat jest dołączony do instrukcji od świateł jako opcja przy niektórych autach, jesli przy włączonych światłach mijania migaja światła dzienne... czyli odwrót nie niż u nas.
Faktycznie, jest, zwracam humor :) No ale jak słusznie zauważyłeś, ten schemat ma rozwiązywać miganie ledów przy zapalonych światłach mijania ze względu na możliwe mikronapięcia, czyli inny przypadek.
Ma ktoś może instrukcje podłączenia do duolight-ów z 2 kabelkami na wyjściu tzn żółtym i czerwonym ?
Mi też mruga prawy. Poza tym słabiej świeci niż lewy :)