a orientujesz się jakie ceny mają?
Printable View
a orientujesz się jakie ceny mają?
za cos takiego? samo wgranie seryjnego softu? myślę, że nie więcej jak 100 zł... warto zapłacić za pewność tego, że auto przeżyje zabieg.
W poniedziałek zadzwonię i się przekonamy. Na pewno napiszę. Cena przystępna tym bardziej ktoś pisał że w aso taka przyjemność 150zl
Witam serdecznie
Koszt wgrania seryjnego oprogramowania to 400zł. Mogę zaoferować rabat 20%.
Terminy w miarę od ręki.
Pozdrawiam,
Wojciech Gołąbek
--
DYNOSOFT
w.golabek@dynosoft.pl
tel. +48 606 34 11 44
WWW: www.dynosoft.pl
Facebook: http://www.facebook.com/DynoSoftPL
Poszukam kogoś innego :)
Ja #$% 400 zł, za wgranie oryginału... :(
A jaka jest twoja lokalizacja ?
Sosnowiec, jakieś pomysł?
Jak można podkręcić 2.5 v6? Brałem w sklepie oleje itd i wspomniałem, że czekam.na filtr powietrza pipercross i facet uświadomił mnie, że warto zrobić mapowanie silnika, bo filtr ten ma o 30% lepsza przepustowość powietrza i przy dobrym programie poprawi się moc trochę spalanie się obniży. Co o tym myślicie?? I gdzie ewentualnie mogę taki zabieg wykonać na Mazowszu, no.i czy przede wszystkim warto się w to ubierać?
osiągnięcie +10KM to spory sukces :)
może dlatego, że wgranie chinolem zajmuje kupę czasu? chciałem ogarniać to samo i dostałem odpowiedź, że lepiej to zrobić na stole, bo trwa to 2-3 minuty a nie pół godziny na odczyt i drugie tyle na wgranie przez obd... o ile w ogóle w aucie jest linia K podciągnięta do złącza obd, bo w grande punto nie ma...
a poza tym, mamy wolny rynek - nikt nie każe jechać akurat do dynosoftu, można znaleźć inną firmę, która to samo zrobi za, przykładowo, 1/4 ceny. a ja podałem namiar do firmy o której wiem, że jest kompetentna i sprawdzona, bo nie chciałem wrzucać losowego namiaru z google na kogoś, o kim nie wiem nic... a potem się okaże, że uwali sterownik i wypnie się na klienta. nie lubię takich rzeczy robić po prostu.