za pewne złomek to dostanie...:)wydaje mi się że nie będzie za ciekawie wyglądał w 155...;)ale zobaczymy...:)zawsze mogę się mylić...;)
Printable View
za pewne złomek to dostanie...:)wydaje mi się że nie będzie za ciekawie wyglądał w 155...;)ale zobaczymy...:)zawsze mogę się mylić...;)
Właśnie ja tu czegoś nie kumam.Niby Złomka dni są policzone a tymczasem metodą dedukcji wychodzi,że ten saksofon ma być zamontowany właśnie w nim.Artek spowiadaj się co kombinujesz:P Zaraz się okaże,że na próbę go do Złomka założy hehe
Ha,ha,ha!:Dmój Mistrzu już się tłumaczę:osaksofon zamontowany,jest głośno;)ale ja to kocham,więc zostaje tak jak jest.po zrobieniu rundki po grochowie szalona młodość się przypomniała,ha,ha.wtedy było jeszcze głośniej:o
ZŁOMEK na razie lata i posłuży jako poligon doświadczalny,więc nie czepiać mi się proszę że coś troszkę krzywo albo coś innego.
Foto wieczorkiem:)
- - - Updated - - -
Wygląda to tak.katalizator i ostatni.praktycznie cały przelot:PZałącznik 78551Załącznik 78552Załącznik 78553Załącznik 78554
a jakis filmik jak to chodzi...:)???miał być....;):P
Dawaj ją w niedzielę na skarpę, póki co jest ładnie i tak ma ponoć być więc można się spotkać.
Sam jestem ciekaw jak to dudni :) Ciekawe jak akustyka wewnątrz auta.Mam nadzieję,że łeb nie puchnie;)
w srodku da sie rozmawiac :P a mruczy bardzo fajnie ;) poprostu tego jej brakowalo :D (pazurka) :P
No to nie pozostaje nic innego jak czekać na jakiś filmik:P
mam mala zagadke , moja piekna jak sie rozgrzeje to na wolnych obrotach faluje ( choc nie zawsze ). co to moze byc ?