Ja przejechalem ostatnio 1800 km w Niemczech i na autostradzie ani jednej 156, jedynie dwie 159 ale bez odzewu...ogolnie w Niemczech bardzo slabo z alfami, bardzo ich malo, szczegolnie 156, ale milo bylo jezdzic wloszka wsrod szmelcwagenow :D
Printable View
Ja przejechalem ostatnio 1800 km w Niemczech i na autostradzie ani jednej 156, jedynie dwie 159 ale bez odzewu...ogolnie w Niemczech bardzo slabo z alfami, bardzo ich malo, szczegolnie 156, ale milo bylo jezdzic wloszka wsrod szmelcwagenow :D
Pozdrawiam kierowcę czarnej GT na DKA bodajże, z którą mijałam się wczoraj w Jaworze około 20. Była łapka, ale niestety nie zdążyłam odmachać :)
Pozdrowienia dla zielonej 156 DSW74T3 widzianej wczoraj pod Lidlem w Jaworze :)
Rowniez Pozdrawiam Cie Marcin,kurcze jakos Cie nie zauwazylem:)...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Byłem z buta, nie autem ;)
Komu wczoraj machałem i mrugałem ok. 16.00 z błękitnej Pandy na blachach ZKA ?
Bordowa 166 z ramkami. Bielany Wrocławskie :)
Kierowca rozmawiał przez komórkę :D
Dziś koło 15.30 mijana między Świdnicą a Modliszowem ciemno granatowa / czarna AR 147 FL na ramkach klubowych DKL o ile dobrze zauważyłem :)
Nie zdążyłem w porę zareagować więc pozdrawiam tu i teraz :D
Widziałem Cię dzisiaj Flatbeet trasa od komorowa do słotwiny koło 20: 50 ;) łapę wystawiłem ale jak już Cię minąłem :P
Od kilku dni na Rumiankowej w Legnicy widuje piękną 147 FL czerwoną z czarnym dachem na DL.
I dzisiaj widziana srebrna 156 zawracająca na orlen na jaworzyńskiej.
Pozdrowienia dla kierowcy białej Giulietty widzianego na Rzeczypospolitej w Legnicy
Ta 147 FL na rumiankowej stoi kilka dobrych miesiecy, a moze i rok ;)
Ja ostatnio w Ząbkowicach widziałem 156 SW na ramkach ALFACLUBU :) DZA22SN czy jakoś tak... w każdym razie jakiś jasny złoty czy piaskowy kolor... nie wiem, jak się nazywa :D
W Kłodzku widziana czerwona 155 w wersji super bez tablic rejestracyjnych. Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla sympatycznej Alfistki z Jeleniej Góry. Widziana w "grafitowej" 147 na drodze w stronę Czarnego. Pomachała i jest fajnie bo już zaczynałem wątpić w Jelenią.
Również pozdrawiam, w końcu ktoś macha aż miło się robi na drodze :) Można wątpić , już dawno nikt mi nie "machnął"/"odmachał" więc i ja już też zaczynałam wątpić. Mało kto u Nas w Jeleniej wie ,że Alfisci się pozdrawiają :)
Dzisiaj widziana 75'ka z DZA :) Szkoda, że kolega tu nie zagląda :) A ramki są :) A poza ramkami w domu jeszcze 33 i 145 :)
Koło 11 w Złotoryi na przejeździe widziana 156 albo 166 na DWR skręcająca jak na Lwówek /Jelenią
Mam wrażenie, że pasażer łapkę wystawiał - pozdrawiam z czerwonej 147.
We Lwówku widziana 147 czerwona z kartką sprzedam - Rafał to twoja ?
I już wieczorem dziś z zielonej 166 pozdrawiam kierowce 156 SW na DLW z którym wymieniłem łapki na drodze Legnica-Złotoryja
oraz kierowce nie wiem czego - bo było dość szybko, który przed momentem wymrugał mnie zaraz po podjeździe w Kozowie ( droga Złotoryja Legnica) również jechałem 166 ;)
Mat - to nie moja...broń boże... jak będę sprzedawał to dam znać ...
pozdrownienia dla kierownika białej Julki mijanej kolo Grodkowa, zielonej 155 we Wro i wlasciciela srebrnej GT (chyba na SC) kolo Grunwaldzki Center we Wro.
Pozdrownienia dla kierowcy srebrnej 156 SW z czarnym scudetto i z ramkami widzianej na trasie Ząbkowice - Wrocław dzisiaj w okolicach 17.00. Ja wracałem z Wrocka. Machałem, ale jechałem Daewoo Nubirą :D
Witam serdecznie, a teraz będą "piesze" pozdrowienia dla:
- Kierownika AR 156 jeżdżącego na Taxi i widzianego w nocy z soboty/na niedzielę na Kazimierza Wielkiego/Ruskiej.
- Kierownika AR 156 SW widzianego dzisiaj ok. 8.30 na światełkach na wysokości Carrefoura.
Pzdr! :)
A kto to się buja Czarną 159 SW w Lubinie w okolicach Ścinawskiej ? :)
Dzisiaj jechałem kawałek za zielona 156 SW z ramkami na Wyszyńskiego, kolega skręcił w lewo przed Nowowiejską a ja poleciałem prosto pozdro
Olaf wrzuć ramki na focusa, bo dopiero po zatankowaniu olśniło mnie, że to Ty mrugałeś do mnie awaryjnymi :) pozdrawiam
Wczoraj widziana monika w Lubinie :) Pozdrowienia z czarnego focusa :):)
- - - Updated - - -
Ale napisaliśmy w tym samym czasie :):):)
Dzisiaj na wlotówce do Środy Śląskiej, od strony Wrocławia, widziałem nietypowe taxi... mianowice czarne Quattroporte. Ciekawie to wyglądało :D
to maserati jezdzi od dluzszego czasu juz :)
http://www.youtube.com/watch?v=I7fQX-E76SI
ja o tym wozie to jakiś czas temu w TVN Turbo widziałem :)
Dzis widziana ciemna 156 sedan z ciemnymi szybami na trasie legnica-chojnow, pierw przed maska pozniej w lusterku :)
Pozdrawiamy kierwoników spotkanych na 94 jadących od Wrocławia:
Kierownika czerwonej spajderki przeciskającej się w sznurku aut tuż przed Komorniakmi na górce przed "lotnichem" :)
Kierownika czarnej 156 z "dociskiem" z tyłu, na blachach KRA***** i ramkach widzianego przed miejscowością Błonie :)
kto wczoraj z wałbrzycha był u mnie w maku? czarna 156 na telefonach ?
animek przed chwilą ustrzelony pod hutą,
zamyślony w cholere :haha:
Po 16 ej ustrzelona Na jagody na pl. Kromera, przed 17ta albo mam omamy od upałów albo namierzyłem na pl Bema ,,sąsiada" Atlantis`a i przed 20ta pozdrowiona długimi srebrna 147 na Trzebnickiej