Tak to wygląda po aktualizacji.
Printable View
Tak to wygląda po aktualizacji.
Hej. U mnie w przedlifcie niestety wygląda to tak: Załącznik 286035Załącznik 286036 A liczyłem po cichu, że coolwalk spowoduje że AA będzie wykorzystywało pełny ekran...
Widocznie w radiu zaszyli taką rozdzielczość dla AA.
A sprawdź, czy w jak przełączysz w trybie programisty rozdzielczość na 800x480, to nie wymusi jednak pełnoekranowego AA...
Ale szczerze wątpię...
Wysłane z mojego XQ-AT51 przy użyciu Tapatalka
Od A10, jak pisał So What, masz AA w systemie bez potrzeby instalacji, prawdopodobnie właśnie tego 8.6. Możesz tego 8.8 co masz wyinstalować a i tak AA będzie Ci działać. Prawie napewno jak podłączasz się po kablu to odpala Ci się ten systemowy 8.6. Tak jest w fonie mojej żony, u niej w aplikacjach AA wogole nie ma a działa w samochodzie. W zarządzaniu aplikacjami pokazany jest apk zainstalowany przez Ciebie a nie ten wbudowany, dlatego widzisz tam 8.8, a Sklep widzi ten systemowy i pisze że masz 8.6. Pomieszanie z poplątaniem.
Czy ktoś z forumowiczów kupił takie cudo w najnowszej wersji fatbat.pl/products/carlinkit-4-0-bezprzewodowy-modul-android-auto-apple-carplay i potestował już przez dłuższy czas?
Dlatego aż tak bardzo się nie upierałem :-).
Na pewno to wiem, że może go nie być wogóle ręcznie zainstalowanego (ani widocznego w aplikacjach) - i działa (Xiaomi Mi11).
Ja na swoim Mi9 też mam dwa (zaszłość z czasów jak go nie było w systemie jeszcze) ale oba 8.6 - i w sumie to już nie wiem który działa z radiem. Zrobię sobie w weekend update tego ręcznego do 8.8 i aż zobaczę.
Ale ogólnie burdel z tym całym AA jest straszny. Sami się nie mogą zdecydować jak to ma działać, instalowany czy wbudowany, tylko na samochodzie czy wszędzie, specjalna wersja na fona... itd itp