Ja przyjechałam pod lampą
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja przyjechałam pod lampą
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Witam. Ja spokojnie bez większego problemu zmieściłem wszystko w lampie. Dużo zależy od wielkości przetwornic, reszta wchodzi bez problemu. Dzięki temu po podniesieniu maski nie widzisz żadnych przeróbek, dziwnie wychodzących kabli z lamp. Najważniejsze to po montażu podjechać na SKP i dobrze ustawić lampy żeby nie oślepiać innych. Mam taki zestaw od jakiegoś czasu i jeszcze nikt mi nie mrugał że go oślepiam.
Ja to wszystko upchnąłem w kloszu... Nic nie widać w razie "W" :D
Proxim@ar masz w sprzedaży hidy H7 4300K? (ps. zapchaną masz skrzynkę odbiorczą)
Witam witam mam problem od pewnego czasu mam problem przy włączeniu świateł mijania xenon odpala się zawsze lecz gdy w nocy uruchomię światła drogowe dość często zdarza się że prawy xenon się wyłącza i trzeba z 3/4 razy uruchomić światła mijania żeby się odpalił. Przy mruganiu światłami ostrzegawczymi zawsze się odpali uruchomi. Czego to będzie wina coś z instalacją czy żarnikiem ?
Xenon to Mini HID H1
Dzieje sie to na jednym palniku? Jesli tak zamien miejscami przetwornice. Bedzie wiadomo czy palnik czy owa przetwornica.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Przetwornica.
Z tego co kojarzę właśnie w 159 nie ma tego wycięcia na boleć. Szukam w necie u nie ma nic