No to powoli wykrusza się towarzystwo:/Jak już pisałem jak dam radę to wpadnę przed szpitalem.
Printable View
No to powoli wykrusza się towarzystwo:/Jak już pisałem jak dam radę to wpadnę przed szpitalem.
Panowie to kto w końcu będzie,bo zaraz się okaże,że sam się tam pojawię.Czekam na info,bo jeśli przyjadą dwie osoby to mija się to z celem.
Raczej jest mało chętnych, bo docelowo było coś około 6 aut. To na razie jest nas dwóch. Poczekam do wieczora ile osób jeszcze się zadeklaruje na przyjazd, jeśli będzie nas mało to jadę z rana na Niemcy.
Ja postaram sie wpaść. To może będzie nas trzech:)
1. Lukasz A.
2. richi102
3. Maxx
4. ....
Ja też będę, wydawało mi się, że ostatnia lista już była zobowiązująca:) inaczej byśmy nie przekładali na niedzielę
Panowie bez obrazy,ale jechać taki kawałek dla 5 aut przy beznadziejnej pogodzie wydaje mi się bezsensu.Tym bardziej Włodek który dymał będzie aż z Polic i jeszcze nie wiadomo czy przyjedzie z racji wizyty w szpitalu.Dajmy sobie może spokój a spota zrobimy jak będą śniegi przy uciesze naszej i tych którzy mają dzieci:)
Łukasz nie przesadzaj, wiesz że często jest tak że ktoś w temacie nie pisze a na spocie się pojawia. Ja wysłałęm chyba wiadomość do 50 osób przynajmniej dwie osoby napisały że będą w niedzielę a tu się nie udzielają więc myślę że z frekwencją źle być nie musi. A takie pisanie że odwołujemy itp może zniechęcić.