Również dziękujemy i czekamy na foto :)
Printable View
Również dziękujemy i czekamy na foto :)
również dziękuje i czekam na foto :)
Maciek Maciek, podałes mi jakis trefny numer ponieważ ciągle jest wyłączony, a bardzo by mi zależało na tej naklejce z logo :(
o shit numer jest poprawny ale ja we wiedniu jestem :) bede na weekend w pl to sie umowimy na niedziele bo tylko wtedy bede miał czas ok?
naturalnie :) odezwij sie do mnie to podjadę kiedy tylko będziesz miał czas :) mój nr 667-335-777
Chlopaki oczyms nie wiem??:)
Po głębszych ustaleniach z Marcinem (bumarc) doszliśmy do wniosku że w dniu 23 września tj Niedziela najbliższa można by było się zorganizować i zrobić Spota biorąc pod uwagę Turniej Rycerski w miejscowości Dębno :) Jeśli jest ktoś chętny to o godzinie 15.00 spotykamy się na parkingu obok Sklepu Inter Marche w Brzesku obok ronda , następnie w kolumnie udalibyśmy się do Dębna a reszta atrakcji na miejscu ;P Zainteresowani proszę wpisywać się na listę:
1. Michał(Pliszka)
2. Mateusz Dadej (póki co jeszcze nie jest na forum ale to dzisiejszy nowy nabytek)
3. misior82 ( z córą )
4. bumarc
5. Tomek Rybka6. Foox (tak na 70% na tą chwilę)7....
to o której mógł bym Maćku wpaść do Ciebie po ta naklejkę ? strasznie by mi zależało i jak coś to zadzwoń 667-335-777 bo juz nie bede na forum.
nooo wiecie coo?:P fakt dawno mnie tu nie bylo ale komus dawalem moj numer:) a bylem w debnie ale na CBR ce z moim plecaczkiem:) ALF nie widzialem:(
Pozdrowionka dla Szczepana spotkanego dzisiaj na wylocie z Wojnicza :D