Pozdrowienia dla Patrycji, ktora zaparkowala obok mojej alfy na Castoramie:) Z daleka wiedzialem,ze to Ty :D
Printable View
Pozdrowienia dla Patrycji, ktora zaparkowala obok mojej alfy na Castoramie:) Z daleka wiedzialem,ze to Ty :D
Pozdrowienia dla ciemnej 166 na ramkach i rej DWR, którą mijałam dzisiaj przy Sky Towerze. Skręcałam w prawo ;) Mrugnęłam kierunkami, ale nie wiem, czy były widoczne.
Pozdrowienia dla czerwonej 147 DJ parkującej pod LBF-em w Starej Kamienicy.
eternal_slavo widziany dziś koło 12-12.30 - obmgrugany i obmachany :D
Jechałem błękitną Pandą do Wrocławia, a Ty od Wrocławia. Dojeżdżałeś do DZA :D
Pozdro ! :)
widziana 147 srebrna na zagranicznych blachach stuknieta w dupe na jaracza koło 17 z kartka na szybie sprzedam
Widziany Lord1988_rr :D
Mrugałem Ci z pół godziny temu Pandą. Siedziałeś w AR przed domem na Kamienieckiej :D
Pozdro ! :)
Wczoraj o 23:45 widziany (Fernando ?) na dzielnicy. Machałem, ale bez odzewu.
Tym jechałem :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/08/43.jpg
Zapamiętam i jak zobaczę na drodze coś podobnego, to będę jechał w szczególnym skupieniu.
Na jaracza w podwórku mały zlot 156 na klubowych ramkach jako taxi srebrna 159 i moja 147 mka :)
Widziana dzisiaj na żwirowni w jaworzynie śląskiej srebrna 156 sw na klubowych ramkach
To byłem ja :D Pozdrawiam :) za to ja jakoś Twojej GT nie widziałem :P
Pozdrawiam kierownika srebrnej przedliftowej 156 sw na blachach DKL, widzianej wczoraj ok 15:00 na DK8 miedzy Kudowa a Klodzkiem, za pozno Cie zauwazylem zeby odmachac ;)
Pozdrowienia dla 159 na blachach DJ z która jechalismy dzis na A4 od okolic Opola do Gliwic
Czyżby to Teddy i jego turbo strzałą widziana dzisiaj rano na nowodworskiej ? :)
Ładnie mruczy ładnie ;)
Pozdrawiam kierowce srebrnej Alfy co mnie wyprzedzał na Nowaka-Jeziorańskiego (przedłużenie Milenijnej) tak ok 7 rano:)
I nie pozdrawiam pani co mi pokazała środkowy palec na pozdrowienie w Brzegu Dolnym - ja wiem że kobiety wredne są ale żeby aż tak?
Pozdrawiam Nizziego strąbionego na Głogowskiej w Opolu- byłem Sprinterem ;)
Oraz kolegę z poliftowej beżowej ? 156, który mi mignął długimi ;)
Odmigałem bixenonem i zauważyłem bardzo zdziwioną minę :lol:
Albo mi się tylko tak wydawało. Poza tym, to pierwsza nie oramkowana Alfa, która mi pomrugała pierwsza ;)
Pozdrowienia dla 156X'a opuszczającego z zakupami parking Lidla, na Królewieckiej, dzisiaj po 18. ;)
Dzisiaj w Wałbrzychu machałem komuś na blachach DSW - 156 z ramkami. Chyba blue cosmo, albo jakiś inny ciemny niebieski.
Jechałem zielonym Polo FOX znajomych - na pewno mnie widziałeś kolego :)
Michał ? Mateusz ?
Dzisiaj zebrałem ładne żniwa. Widziana zielona 156 na ramkach na dolnym parkingu galerii kłodzkiej, srebrna 156 również na ramkach, na skrzyżowaniu przy ulicy Grunwaldzkiej i Łużyckiej o 18:30, oraz ta oto 166:
Załącznik 104963
Pozdrawiam!
Pozdrawiam kierowce 159 DOL dzisiaj na Wojska Polskiego w Rijo ;)
Ramki były, łapki i pomrugane
W piątek na drodze prochowice polkowice widziana 156 SW na ramkach. Czyżby ktoś z naszych nad morze się wybierał :) pozdrawiam
Dziś (a właściwie wczoraj) widziany Trin na 1-ego Maja w DZA :) Machałem Ci z Punto :)
- - - Updated - - -
Poza tym widziana jeszcze 147 na DKL'ach z ramkami i Magda (madtoc), której machałem z Transita (byłem pasażerem) :)
Ja z okazji wizyty w dza pozdrawiam właściciela czarnej gt za którą jechałem po rynku;] drugą gt widzianą wieczorem jak wracałem z ząbkowic;p no i wszystkie alfy których właściciele nie odmachali bo byli w szokuXD barus nie zakumałem cię :D myślałem że widziałem twoją 156stke koło basenu, ale chyba po prostu podobna:) pozdro
Rafał to ty wczoraj leciałeś przez Olszanice ?
Tak mi smignęła 147 na DZL
pozdrowienia dla kierowcy z czarnej 156 przed fl na DB jechał w strone dworca głónego ja wyjeżdzałem :) Ja byłem na TSZ
Jestem w tym tygodniu w miejscowości Kietrz (rej. OGL). Okoliczne Alfy można tu policzyć na palcach jednej ręki, ale dziś miła niespodzianka - fioletowa 146 z czarną maską, z rejestracją OGL, a pod spodem ramki klubowe :D Zaparkowana w Kietrzu. Pozdrowienia dla właścicieli! Spotkałem też ciemną 145 na drodze 416 w stronę Głubczyc i kolejna zaparkowana 146. W Głubczycach jedną srebrną 156. Ciekawy jestem czy jest więcej Alfaholików w okolicy. Kiedyś była tu klubowa 156 z Raciborza, nie wiem czy kolega jeszcze nią jeździ? Ja niestety przyjechałem tu francuzem, więc jak mignie Wam bordowa Renówka, to nie ostrzeżenie o chłopcach radarowcach tylko ja ;)
Ja zaś wczoraj późnym wieczorem wyprzedzałem w Legnicy przy Straży Pożarnej (ul. Witelona) czerwona 147 z ramkami klubowymi, tablice spoza Naszego województwa :P Nie pamiętam jakie :P
Aczkolwiek, kierowca był tak zajęty rozmową przez telefon komórkowy, że nie widział ani tego, że mu mrugam, ani tego, że jadę na pasie obok niego! ;)
Pozdrawiam ;)
W Jelonce wczoraj jechałem razem parę kilometrów ul Wolności ze 156 fl , na ramkach klubowych. Chyba nowa Alfa w Jeleniej bo wcześniej jej nie widziałem . Ja też 156 fl bez ramek /na razie/ na tablicach WR...