Pzdr dla czarnej 147 po FL widzianej dziś na 11 Listopada w Dąbrowie Górniczej. Łapki były.
Printable View
Pzdr dla czarnej 147 po FL widzianej dziś na 11 Listopada w Dąbrowie Górniczej. Łapki były.
Poniedziałek stałam za śliczną czarną 159 ( KR.... z ramkami) na światłach na obwodnicy Wieliczki...od Niepołomic w stronę centrum....Pozdrawiam
Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej Mito widzianej w Częstochowie. Łapki były. Przy okazji zapraszam kierowcę na spot 26 lutego o godz. 14, parking Tesco, w Częstochowie.
ConSpira z dziewczyną dziś rano (+/-ok 7.50??)na światłach przy szpitalu...no ale zaspani/zakochani i ludzi nie widzą ;)
@ Simson
Też pozdrawiam :) dzięki za zaproszenie, jednak wątpię bym 26ego był w Czewie. Jeśli coś się zmieni i będę w tą niedzielę, to na pewno do Was dołączę :)
Pozdrawiam czarne Mito na ramkach i rej ST wczoraj kolo 16 na rondzie w goczałkowicach nie kiwałem bo jechalem Srebrnym clio do rejstracji;p
Pozdrowienia dla Misi spotkanej kolo 1 w nocy na parkingu pod grantem:)
Hansik to ty mi zostawiłeś wizytówkę na koscie wczoraj? :>
Bo słyszałem przygazówke czegoś dużego :)
tak to byłem ja a to coś dużego to silnik 1.4 16v w Golfie hahahaha :P pzdr
byscie wpadli chlopaki do pszczyny na kawe:P
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 145 stojącej na ul. Warszawskiej pod PKS w Bielsku.
Pozdrowienia dla srebrnej GT widzianej wczoraj ok 21;15 na Bora w Krakowie. Ja czekałem na światłach przy wyjeździe na Bora z Oświecenia. O ile dobrze widziałem to odmachane :)
Pozdrowienia dla ciemnej 159 spotkanej na "zjeździe/wjeździe" z DTŚ na Roździeńskiego, dziś o około 12.30 :) łapki były
Pozdrawiam kierowników/kierowniczki dwóch Brer (czerwona i czarna), które mijał dziś w Chorzowie w przeciągu jednej minuty!
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 1,6 spark SBI.... dziś około 16 w Bielsku Białej za tunelami. Światełka były :)
Pozdrowionka dla kierownika granatowej 156 SW z rejestracją z Olkusza KOL dziś koło 8:45 na wylocie z Katowic na Tychy. Jechałem na przeciw przez skrzyżowanie, ale zbyt szybko, żeby zamrugać etc. :)
pozdro dla kłatroporte :P który brzydko zaparkował w katowicach :P na paderewie i umyj tego białasa :P
Pozdrawiam srebrną GT stojącą obok mnie przed budynkiem D14 AGH w Krakowie kolo godziny 10
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 z płetwą rekina na ramkach klubowych parkującego pod Wodrolem w Wieliczce.
Pozdrawiam kierowce 147mki, który zaparkował na chodniku w Krakowie na ul. Starowiślnej przy skrzyżowaniu z Wawrzyńca. Szedłem chodnikiem pokazałem na ramki i pomachałem Ci, ale raczej nie załapałeś o co mi chodzi, bo spojrzałeś na mnie jak na wariata :P
Ciao! Dzięki za pozdrowienia od Mark (Twoja wizytówka za moją wycieraczką szyby) w poniedziałek 20.02 około godziny 17-tej. - Tychy parking przy baronie :D Pozdrawiam .:)
Pozdrawiam Panów :0 wczoraj ok. godz 13 Nowohucka :)Załącznik 48102
pozdro dla KamilaDG - spotkanie pod Biedronką na Redenie - łapki machanki wszystko bylo jak na Alfaholików przystało :-)
Pozdro dla kierowcy białej ALFY, którą mijałem dziś na Księcia Józefa koło orlenu!
pozdrawiam tych których dzisiaj miałem hehe
pozdrowienia dla kierownika 156 na ramkach, któremu machałem na parkingu pod Czarnym Groniem :)
Pozdrawiam własciciela czarnej 147 która stała dziś za mną pod akademikami polibudy na Czyżynach:)
Myśle ze fajnie by było gdyby chetni zechcieli np przykleic sobie koniczynke w rogu przedniej szyby ( każdy kto chcę pozdrawiać i byc pozdrawianym ) wtedy by było wiadomo co i jak .
pozdrawiam