Rzuć okiem na poprzednią stronę.
Printable View
W SLK przy 110 000km, krawędź oparcia fotela wygláda wręcz żałośnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[QUOTE=Jaso;1758851]w każdej Brerze masz szklany dach tylko w niektórych nie masz rolety w podsufitce. Np ja mam pełną podsufitkę. Jako że jestem w miarą na bieżąco z Brerami z ogłoszeń, po stanie foteli mam wrazenie ze ten egzemplarz był jakiś czas temu z przelotem 174 k km do kupienia jeszcze na zagranicznych blachach. ( ale nie mam 100% pewnosci) Ale nawet jeśli to nie ten sam to i tak jak na przebieg z ogłoszenia fotel kierowcy jest za bardzo "styrany". skóry nie powinny aż tak bardzo być zniszczone przy tak małym przebiegu. ja mam szmaty w środku i 134 k km i mam w mega lepszym stanie fotele!
,,Styrany" fotel nie dokońca może świadczyć o dużym przebiegu.Duży wpływ na stan tapicerki ma sposób użytkowania auta.Jeżeli auto jest w dużej mierze użytkowane w mieście i kierowca często wsiada i wysiada to 3razy szybciej wykończy fotel niż poruszałby sie głownie po trasach.Spotkałem kilka aut z 100% przebiegiem, który był niski a fotel kierowcy odstraszał.Nie można zatem sugerować sie fotelem ale juz taka nasza mentalność.